text.skipToContent text.skipToNavigation

Peg Perego autosjedalica Primo Viaggio Lounge 0-13 kg Graphic GoldIDEK000369174

1.999,00 kn
Cijena
1.799,00 kn
PEG PEREGO LOUNGE i-Size autosjedalica 0+ Pomicanje granica u inovativnosti i prilagođavanje zahtjevima kupaca Peg Perego je dokazao autosjedalicom LOUNGE. Glavna karakteristika je...

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 28.04.2021

PEG PEREGO LOUNGE i-Size autosjedalica 0+ Pomicanje granica u inovativnosti i prilagođavanje zahtjevima kupaca Peg Perego je dokazao autosjedalicom LOUNGE. Glavna karakteristika je podešavanja naslona za leđa.
- Primo Viaggio LOUNGE autosjedalica namijenjena je za korištenje od rođenja do 13 kg (cca godinu dana) te se u koristi u suprotnom smjeru vožnje.
- Autosjedalica se može koristiti zajedno s i-size bazom (dodatna kupnja) ili samostalno samo s auto pojasevima. Njena najveća prednost je podešavanje naslona za leđa u tri stupnja: sjedeći, opušteni i ležeći. U tom slučaju možete zaboraviti na neugodan osjećaj kako je bebi neudobno u autosjedalici. Važno je naglasiti kako se te opcije mogu koristiti u automobilu, ali i kada sjedalicu postavite na kolica.
- Važna značajka autosjedalice je kako je ona odobrena za upotrebu u zrakoplovstvu.
- Dijete se u autosjedalici veže ramenčićima, preko kojih je postavljena zaštita kako bi se osigurala udobnost.
- Veliki krov štiti od štetnih sunčevih zraka s UPF 50+ UV zaštitom.
- Pojačana zaštita osigurana je podesivom SIP zaštitom u 6 položaja, koji se prilagođavaju rastu djeteta. Navedeno pomaže u smanjenju sile prilikom bočnih udaraca.
- Autosjedalica je neophodna i zakonski propisana za korištenje od rođenja, zato napravite pametan izbor zbog zaštite djeteta, ali i njegove udobnosti.
Isofix Ne
Težina 0-13 kg
Tip autosjedalice Autosjedalice
Brand Peg Perego
Jamstvo 1 god
Tip proizvoda Autosjedalice