text.skipToContent text.skipToNavigation
BabyOno električna izdajalica s 5 načina rada CompactIDEK000354641

Cijena
699,00 kn
Električna izdajalica COMPACT osigurava iznimnu udobnost i učinkovitost upotrebe. Ljevak izrađen od mekog silikona prekriva cijelu dojku pod bilo kojim kutom, pa i u ležećem položaju i zbog toga je...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 14.12.2020

Električna izdajalica COMPACT osigurava iznimnu udobnost i učinkovitost upotrebe. Ljevak izrađen od mekog silikona prekriva cijelu dojku pod bilo kojim kutom, pa i u ležećem položaju i zbog toga je odlična pomoć mamama koje su rodile carskim rezom zbog dužeg oporavka i ograničenog kretanja.
Izdajalica je učinkovita zbog svoje usisne snage koja omogućava brzo i jednostavno izdajanje majčina mlijeka. Tihi način rada osigurava diskreciju, što omogućuje izdajanje bilo gdje i bilo kada. Jednostavna je za upotrebu, sastavljanje i rastavljanje, diskretna i praktična za putovanje, a napaja se punjivom baterijom. Nakon izdajanja, bebici se odmah može ponuditi majčino izdojeno mlijeko bočicom Natural Nursing koja je uključena u set.
Izdajalica ima punjivu bateriju. Da biste ponovo napunili, priključite izdajalicu na punjač, ​​a zatim u utičnicu. Potpuno punjenje traje oko 5 sati, a kada je potpuno napunjena, izdajalica će raditi oko 2,5 sata.
Ako se nakon pokretanja izdajalica ne pokrene u roku od jedne minute, automatski će se isključiti. Zadano vrijeme rada izdajalice je 30 minuta. Nakon 30 minuta rada se automatski isključuje.

Usis
Snaga usisavanja može se postaviti od 1 do 7 ( 1 – najslabija snaga usisa; 7 – najjača snaga usisa).

Dvostruki način rada
Način koji kombinira prednosti izmjeničnog usisavanja s velikom i malom snagom. Ciklus promjenjive snage (slab – stanka – jak) učinkovit je u stimulaciji uvučenih bradavica.

Način visoke frekvencije
Ugodno pumpanje dok stimulira grudi kako bi potaknulo oksitocin refleks za povećanje brzine protoka mlijeka.

Stimulirajuća masaža
Preporučuje se započeti stimulativnu masažu 2-5 minuta prije samog izdajanja.

2 u 1 način rada
Ciklus od 5 masažnih pokreta, a zatim 1 usisni pokret.
Ovaj način rada preporučuje se za ublažavanje bolova prepunih grudi i za poticanje ispuštanja više mlijeka u kraćem vremenu.

Svi dijelovi uređaja napravljeni su od posebnog materijala namijenjenog kontaktu s hranom, bez Bisfenola A.
Brand BabyOno
Tip proizvoda Izdajalice