text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
MAM električna pumpa za izdajanje 2 u 1IDEK000237796
Cijena
1.099,90  kn
Uštedite vrijeme, izdojite mlijeko ugodno i opušteno! Jedina izdajalica na tržištu koja omogućava ručno i elektroničko izdajanje. Priručnu i praktičnu pumpu za izdajanje odlikuju kar...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 15.06.2020

Uštedite vrijeme, izdojite mlijeko ugodno i opušteno!
Jedina izdajalica na tržištu koja omogućava ručno i elektroničko izdajanje.

Priručnu i praktičnu pumpu za izdajanje odlikuju karakteristike koje će Vam olakšati njenu upotrebu te izdajanje učiniti ugodnim i laganim.
Zbog mekanog nastavka koji nježno obuhvati dojku, vakuuma koji oponaša sisanje dojenčeta koji na taj način stimulira dodatno stvaranje mlijeka, izuzetno tihog motora i digitalnog ekrana na kojem možete mijenjati proces izdajanja, izdajanje mlijeka je izuzetno bezbrižno.
Pumpa za izdajanje napravljena je u suradnji sa stručnjacima i ergonomskog je oblika. Prilagođava se dojci i omogućava učinkovito i bezbolno izdajanje.
Karakteristike:
- 9 programa stimulacije i 9 programa izdajanja omogućuje individualno prilagođavanje rada pumpe svakoj korisnici
- zbog punjive baterije koja traje do 5 sati možete je nositi svuda sa sobom, a u samo dva koraka možete je promijeniti u ručnu pumpu za izdajanje.

U paketu dolazi i gornji nastavak za ručno izdajanje , dvije bočice (130 ml i 160 ml), dvije posudice za pohranjivanje mlijeka i adapter.
Tip proizvoda (podrška dojenju) Izdajalice
Brand MAM