text.skipToContent text.skipToNavigation
Baciuzzi BX dječja kolica MareIDEK000280167
Cijena
1.390,00  kn
Baciuzzi BX su nova generacija kolica sa jedinstvenim talijanskim dizajnom i modernim linijama, te inovativnim i modernim tkaninama. Mala, lagana i jednostavna u boji Mare namijenjena su za modern...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 15.05.2020

Baciuzzi BX su nova generacija kolica sa jedinstvenim talijanskim dizajnom i modernim linijama, te inovativnim i modernim tkaninama. Mala, lagana i jednostavna u boji Mare namijenjena su za moderne roditelje koje su uvijek u pokretu.
Kolica su namijenjena za korištenje od rođenja do 15 kg, jer se sjedalo može spustiti u nulti položaj. Kožna spojena ručka kako bi upravljanje i vožnja kolica bili jednostavni. Rotirajući prednji kotači, dok se stražnji mogu zakočiti. Velika kupola na kolicima koja štiti dijete s dodatnom kupolom za ljetne dane.
Sjedalo se može podesiti u nekoliko položaja, a prekriveno je mekom tkaninom, koja u središnjim dijelu ima 3D mrežastu tkaninu koja omogućuje maksimalnu prozračnost. Naslon za noge se također može podešavati. Dijete se veže pojasevima u 5 točaka učvršćivanja.
Uključena je zimska navlaka za noge, ali i kišna navlaka za kolica. Velika shopping košara do max. 3kg.
BX kolica mogu se sklopiti samo jednom rukom, a preklapaju se kao knjiga.
Dimenzije otvorenih kolica: 60 x 48 x 98 cm (dužina, širina, visina)
Dimenzije sklopljenih kolica: 26 x 48 x 74 cm
TEŽINA: 4 kg
Tip dječjih kolica Kolica
Brand Baciuzzi