text.skipToContent text.skipToNavigation
Baciuzzi Crossover dječja kolica 3u1 Jeans 501IDEK000280087
Cijena
4.550,00  kn
Baciuzzi CROSSOVER u traper varijanti 501 Jeans odličan je spoj talijanskog dizajna i modernih linija, te predstavlja kompletan trio! U komplet je uključeno: konstrukcija kolica, sportsko sjed...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 08.05.2020

Baciuzzi CROSSOVER u traper varijanti 501 Jeans odličan je spoj talijanskog dizajna i modernih linija, te predstavlja kompletan trio!
U komplet je uključeno: konstrukcija kolica, sportsko sjedalo, košara, autosjedalica 0+, torba, kišna navlaka za kolica, zimska navlaka na sportskom sjedalu.
Konstrukcija kolica izrađena je od aluminija što ih čini laganima, ali čvrstima. Imaju velike kotače prilagodljive svim površinama, prednji rotirajući kotači i stražnji s kočnicom. Ručka kolica je spojena i prekrivena eko kožom, te može se podešavati po visini. Stražnji amortizeri i velika shopping košara na dnu.
Sportsko sjedalo može se okretati u oba smjera vožnje. Na njemu je velika kupola za zaštitu od sunca koja se dodatno na cif može povećati, a dolazi i zimska navlaka za noge. Sjedalo se može podesiti u nekoliko položaja, od sjedećeg do ležećeg položaja. Također se može podesiti i naslon za noge. Zaštitna prečka kako bi sigurnost djeteta bila maksimalna i remenčići u 5 točaka s kojima se dijete veže.
Velika prostrana košara s kupolom za zaštitu od sunca. Dolazi s navlakom za noge i ručkom za jednostavnije nošenje. Jednim klikom se postavlja na konstrukciju kolica. Također dolazi i navlaka za kišu.
Autosjedalica grupe 0+ je uključena u set. Namijenjena je za korištenje do rođenja do 13 kg. Može se postaviti na konstrukciju kolica u jednom kliku vrlo jednostavno. Postavljanje u automobil je pomoću pojaseva automobila.
Tip dječjih kolica Kolica 3 u 1
Brand Baciuzzi