text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Hauck kolica Pacific 4 Shop'n driveIDEK000267073

Cijena
2.599,00  kn
Hauck Pacific 4 Pacific 4 Shop'n drive kolica su ultra lagana i okretna te ti obećavaju vrhunsku zabavu u vožnji u gradu, ali i na selu. Prednji kotači su okretni i imaju kočnice dok su zadnji kota...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 29.09.2020

Hauck Pacific 4 Pacific 4 Shop'n drive kolica su ultra lagana i okretna te ti obećavaju vrhunsku zabavu u vožnji u gradu, ali i na selu. Prednji kotači su okretni i imaju kočnice dok su zadnji kotači izuzetno veliki.
Pacific 4 kolica se lako sastavljaju i kompaktna su za u bilo koji automobil. Osim toga, ova moderna kolica očarati će svakoga svojim romboidnim uzorkom.

KOŠARA/NOSILJKA
U mekanoj košari dijete će se osjećati ugodno od samog početka. Košara je opremljena mekanim umetkom koji jamči visoku razinu udobnosti.

SPORTSKO SJEDALO
Jednom kada je Vaše dijete preraslo košaru/nosiljku, koristite sportsko sjedalo. Sjedalo se može okretati u oba smjera te se jednom rukom spušta u ležeći položaj.

AUTOSJEDALICA
Dječja autosjedalica 0+ može se koristiti od rođenja. U kombinaciji s konstrukcijom idealna je za male prostore, a za vrijeme putovanja automobilom osigurava maksimalnu sigurnost zahvaljujući patentiranoj zaštiti od bočnih udara i pojasu u tri točke vezanja.
Uklonjivi jastuci za glavu osiguravaju bebi sigurno držanje.
Tip dječjih kolica Kolica
Brand Hauck