text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Hauck kolica Swift Plus silver/charcoalIDEK000267031

Cijena
1.199,00  kn
Hauck Swift Plus kolica su iznimno kompaktna i lagana te se jednostavno preklapaju. Možete ih sklopiti jednom rukom, a uz to zauzimaju malo prostora. Kako su kupovina i putovanje naporni za di...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 29.09.2020

Hauck Swift Plus kolica su iznimno kompaktna i lagana te se jednostavno preklapaju. Možete ih sklopiti jednom rukom, a uz to zauzimaju malo prostora.
Kako su kupovina i putovanje naporni za dijete, super mekano sjedalo je podesivo do ležeće pozicije kako bi se dijete moglo odmoriti. Naslon za noge podesiv je za ugodniju vožnju. Praktični suncobran pruža maksimalnu zaštitu od sunca.
Moderna kolica sa ležećom pozicijom pružaju komfor u "malom pakiranju" i izvrstan su izbor za svakodnevnu uporabu i putovanja. Opremljena su ekskluzivnom tkaninom, lagana su (težina 6,7 kg) i jednostvano sklopiva pomoću jedne ruke. Kolica je moguće nositi preko ramena zahvaljujući ručki za nošenje. Dijete je osigurano 5-točkovnim pojasom, prednjom prečkom i kočnicom. Konstrukcija kolica je izrađena od aluminija, max. nosivost je 18 kg. Naslon za leđa je podesiv 120°-160°. Kočnica jamči čvrsto zadržavanje tijekom zaustavljanja, a zahvaljujući laganim okretnim i prednjim kotačima koji se mogu zaključati, ultra lagana aluminijska kolica su posebno okretna i idealna za putovanja kroz male ulice i trgovine. Stvari možete praktično spremiti u praktičnu košaru. New York, Rio, Tokio! Za sve one koji traže odličnog suputnika, tu su Swift Plus kolica. Dimenzije sklopljenih kolica : 57 x 51 x 35 cm. Dimenzije kolica : 85 x 51 x 100 cm.

Tip dječjih kolica Kolica
Brand Hauck