text.skipToContent text.skipToNavigation

Kis Kis vreća za spavanje 70 cm Grey, TOG 0.9 (70% bambus - 30% pamuk)ID EK000388965

Kis Kis vreća za spavanje 70 cm Grey, TOG 0.9 (70% bambus - 30% pamuk)ID: EK000388965

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
30,39 €

228,97 kn

Naša je vizija stvoriti radosne trenutke jednostavnim, sigurnim i pristupačnim proizvodima za roditelje i bebe, koji će trajati nekoliko godina. To se postiže odgovornom proizvodnjom, osiguravajući...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Naša je vizija stvoriti radosne trenutke jednostavnim, sigurnim i pristupačnim proizvodima za roditelje i bebe, koji će trajati nekoliko godina. To se postiže odgovornom proizvodnjom, osiguravajući da se upotreba štetnih materijala svede na najmanju moguću mjeru, kao i održivom proizvodnjom, tako da sljedeća generacija može jednako uživati ​​u našem prekrasnom svijetu.
Naša je misija isporučiti proizvode visoke kvalitete koji pružaju vrijednost za novac i proizvedeni su na iskren način. Ne zato što se ovo prodaje, već zato što nam je istinski stalo do svih strana uključenih u proces proizvodnje.
Stvaramo prirodne, mekane, luksuzne, udobne i prozračne proizvode za svakodnevnu upotrebu. Okoliš nam je važan, stoga se trudimo koristiti prirodne tkanine i izbjegavati plastiku koliko god možemo.
Korištenjem KisKisa vjerujemo da ćete moći uživati u svojem vremenu i sretnim trenutcima sa svojom bebom.
Ovaj proizvod zimi je topao, a ljeti hladan.
Tip proizvoda Vreće za spavanje
Brand Kis Kis