text.skipToContent text.skipToNavigation

Auna Super Star karaoke sustav s upravljanjem nogama, 2 mikrofona, Bluetooth, MP3, USB, AUXID EK000337192

Auna Super Star karaoke sustav s upravljanjem nogama, 2 mikrofona, Bluetooth, MP3, USB, AUXID: EK000337192

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava.
Kupko dijeli kodove za popust. Saznaj više.
Akcija traje od 12.8. u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.

Cijena
739,00 kn
Probudite zvijezdu u sebi! Karaoke Super Star karaoke sustav s upravljanjem nogama pruža malim i velikim talentima zvjezdane trenutke pune svjetla i snažnog pjevanja.Ugrađeno Bluetooth sučelje olak...  Saznaj više

Dostavljamo već od 17.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

As iz rukava - promo kodovi
Ekskluzivno za postojeće i nove newsletter pretplatnike Kupko dijeli po 4 promo koda* koji vrijede i na akcijske cijene za prvih 1.000 kupaca!
Ako još nisi, PRIJAVI SE OVDJE i osiguraj svoje promo kodove!
*Svaki kod moguće je iskoristiti jednom po korisniku, jedan po narudžbi čiji iznos treba biti u odgovarajućem rasponu vrijednosti narudžbe koji je naveden kod svakog koda
*Promo kodove možete iskoristiti na cijeli eKupi asortiman osim na školske knjige, školski pribor, eKupi Travel putne aranžmane i avio karte te ne uključuju iznos dostave
*Promo kodovi vrijede od 12.8. u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca
Probudite zvijezdu u sebi! Karaoke Super Star karaoke sustav s upravljanjem nogama pruža malim i velikim talentima zvjezdane trenutke pune svjetla i snažnog pjevanja.Ugrađeno Bluetooth sučelje olakšava reprodukciju zvučnih signala s vanjskih uređaja kao što su pametni telefoni, tableti ili prijenosna računala. AUX ulaz pak omogućuje kabelsko povezivanje vanjskih audio uređaja, kao što su MP3 playeri, mobilni telefoni i dr., a tu je i praktični držač za pametni telefon i tablet na vrhu uređaja. Na poleđini se nalazi USB 5V port za reprodukciju MP3 datoteka s USB sticka ili MP3 playera.

Karaoke Super Star karaoke sustav se upravlja nogama, a integrirani zvučnici osiguravaju snažan zvuk. Zahvaljujući visinski podesivom stalku za mikrofon s integriranim držačem za tablet, mikrofon je uvijek pri ruci, a potrebni karaoke tekst uvijek na vidiku. Dvije pedale integrirane u podlozi omogućuju udobnu kontrolu nogama, za naredbe poput reprodukcije / pauze /sljedeće pjesme. Posebna značajka karaoke podloge je šareno osvjetljenje, koja dočarava malu scenu za velike nastupe.

Karaoke set upotpunjen je s dva mikrofona, što čini karaoke sustav Karaoke Super Star odmah spremnim za male karaoke događaje. Pomoću samostalnih regulatora je moguće podesiti glasnoću mikrofona i echo efekta, neovisno o master glasnoći. Karaoke uređaj za superstar nastupe! Otkrijte mnoge značajke, očaravajuće svjetlosne efekte i čarobni zvuk karaoke sustava Karaoke Super Star.

Snaga: karaoke sustav s RMS snagom od 2 x 2,5 W
Pjevanje: dva dinamička mikrofona
Osvijetljena scena: Karaoke podloga s LED svjetlima za pravi scenski nastup
Bežično: Bluetooth funkcija za reprodukciju glazbe s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala
Praktično: praktičan držač za tablet i smartphone za jednostavno čitanje karaoke teksta s karaoke aplikacije
Podesivo po visini: fleksibilni stalak za mikrofon za velike i male

Detalji o proizvodu:
1 x USB 5 V priključak, 1 x 6,3 mm jack ulaz za mikrofon, 1 x 3,5 mm jack AUX ulaz, 1 x 3,5 jack linijski ulaz (karaoke podloga)
Funkcijske tipke na vrhu
LCD zaslon
Snaga: 2 x 2,5 W RMS
2 x dinamički ručni mikrofon
2-pojasni ekvilajzer (visina i dubina)
Napajanje: DC 12 V ~ 2 A (uključeno napajanje)
Tip proizvoda Karaoke
Brand Auna