text.skipToContent text.skipToNavigation

Chicco igračka gusjenica s priljepkomID EK000410727

Chicco igračka gusjenica s priljepkomID: EK000410727

Cijena
129,90 kn
Roditelji svom novorođenčetu žele ponuditi najbolje što postoji, pa djetetove prve igračke obično biraju s posebno visokim stupnjem pažnje i ljubavi. Bebe sa zanimanjem promatraju okolinu i slušaju...  Saznaj više

Dostavljamo već od 04.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Roditelji svom novorođenčetu žele ponuditi najbolje što postoji, pa djetetove prve igračke obično biraju s posebno visokim stupnjem pažnje i ljubavi. Bebe sa zanimanjem promatraju okolinu i slušaju zvukove koji se pojavljuju.
Živahne boje i ugodni zvukovi ubrzo potiču želju za dodirom.

Linija proizvoda Baby senses sadrži pažljivo odabranu kombinaciju različitih materijala i raznih dodataka, što kod beba pokreće razne podražaje i na taj način pridonosi njezinom ranom razvoju.
Proizvodi su dizajnirani i oblikovani tako da ih beba uvijek može imati pokraj sebe te ih možete ponijeti sa sobom kamo god krenuli.
Dijete će se zadovoljno igrati šarenom gusjenicom dok čeka ručak.
Razigrana gusjenica sa priljepkom za pričvršćivanje na stolicu za hranjenje ili drugu pogodnu površinu nudi vašem djetetu tri aktivnosti: prstenovi u boji, prozirni prsten s kuglicama i zaokretni narančasti krug.
Kad dijete uvrne gusjenicu ili narančasti prsten, aktivirat će melodiju i druge zvukove. To će ga dodatno potaknuti na igru.
Značajke:
veličina: 13 x 16,5 x 8,5 cm
Baterija: 2 x LR 44 1,5 V (uključene) Primjereno za djecu stariju od šest mjeseci. Dali si znate?… Igra s djecom nudi roditeljima dragocjenu priliku da se povežu i otkriju djetetov karakter, interese, strahove i osjećaje. To jača odnos između djeteta i roditelja i postavlja temelje snažnog odnosa i povezanosti u godinama koje dolaze.
Tip proizvoda Didaktičke igračke
Brand Chicco
Dobna Granica 3+