text.skipToContent text.skipToNavigation

Interaktivna drvena kockaID EK000416536

Interaktivna drvena kockaID: EK000416536

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava.
Kupko dijeli kodove za popust. Saznaj više.
Akcija traje od 12.8. u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.

Cijena
299,90 kn
Drvena edukativna kocka ima brojne atrakcije koje će zasigurno oduševiti i zainteresirati mališana. Svi elementi dizajnirani su tako da budu prikladni za malene bebine ruke. Čvrsta drvena kocka...  Saznaj više

Dostavljamo već od 23.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

As iz rukava - promo kodovi
Ekskluzivno za postojeće i nove newsletter pretplatnike Kupko dijeli po 4 promo koda* koji vrijede i na akcijske cijene za prvih 1.000 kupaca!
Ako još nisi, PRIJAVI SE OVDJE i osiguraj svoje promo kodove!
*Svaki kod moguće je iskoristiti jednom po korisniku, jedan po narudžbi čiji iznos treba biti u odgovarajućem rasponu vrijednosti narudžbe koji je naveden kod svakog koda
*Promo kodove možete iskoristiti na cijeli eKupi asortiman osim na školske knjige, školski pribor, eKupi Travel putne aranžmane i avio karte te ne uključuju iznos dostave
*Promo kodovi vrijede od 12.8. u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca
Drvena edukativna kocka ima brojne atrakcije koje će zasigurno oduševiti i zainteresirati mališana. Svi elementi dizajnirani su tako da budu prikladni za malene bebine ruke.
Čvrsta drvena kocka izrađena je s pažnjom na detalje, a šarmantna grafika potiče djetetovu maštu i pažnju. Elementi za klizanje, pomicanje i pritiskanje razvijat će djetetovu motoriku.

Igračka ima 6 zidova, na svakom od njih dijete će pronaći nešto zanimljivo:
• isprepleteni zid - tri labirinta s perlicama. Pomicanjem perli mališan vježba koordinaciju oko-ruka i ručne vještine. Element se može izvuči, pa ga možete odnijeti u auto, na put ili u posjet liječniku.
• zid sa satom - dijete ima priliku naučiti prve brojeve, kao i steći sposobnost čitanja sati s tradicionalnog sata. To je i prilika za razgovor sa svojim djetetom, što radimo u različito doba dana. Dijete ima priliku vježbati govor.
• zid sa zupčanicima - ovdje dijete može vježbati i prste pomicanjem kolutova. Također uči uzročno-posljedični slijed (pokretanje pokreće sljedeći stalak).
• zid s oblicima - ima pet rupa raznih oblika. Zadatak djeteta je umetnuti određeni oblik na odgovarajuću rupu. Dok se igra, mališan trenira logičko razmišljanje i sposobnost uspoređivanja podataka. Uči oblike i boje.
• zid s drvetom - dijete pomicanjem kockica vježba ruku i logičko razmišljanje, uči brojeve.
• ploča s igrom „Čovječe ne ljuti se“

Uključeno:
• drvena kocka
• 5 oblika
• 16 pijuna
• kockice

Igračka je dizajnirana da raste s vašom bebom i da vas prati u različitim fazama razvoja vaše bebe. Drvene igračke su bezvremenske i moderne. Set je upakiran u šarenu, estetsku kutiju, savršenu za poklon.
Dimenzije: 31 x 19 x 19 cm
Tip proizvoda Didaktičke igračke
Brand NB
Dobna Granica 1+