text.skipToContent text.skipToNavigation

Smart Trike tricikl Folding STR 3 plus redID EK000309073

Smart Trike tricikl Folding STR 3 plus redID: EK000309073

Cijena
1.099,90 kn
Smart Trike tricikl Folding Str 3 plus idealan je za obitelji u pokretu, potpuno se sklapa bez rastavljanja. Jednostavan je za prenošenje i jednostavan za pospremanje. Patentirani sustav...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Smart Trike tricikl Folding Str 3 plus idealan je za obitelji u pokretu, potpuno se sklapa bez rastavljanja. Jednostavan je za prenošenje i jednostavan za pospremanje.

Patentirani sustav One Touch Steering® omogućava roditeljima jednostavno upravljanje triciklom. Dodirom upravljačke ručke, tricikl usmjerite u željenom smjeru vožnje.
Udobno dječje sjedalo s presvlakom koja se po potrebi može otkloniti i oprati , s naslonom za odmaranje.
Sigurnost - za bezbrižnu, udobnu vožnju; za roditelje i djecu. Sustav kočenja pod nadzorom je roditelja, prilagodljiv sigurnosni pojas u 5 točaka i podstavljena ogradica osiguravaju vašem djetetu ugodno i sigurno sjedenje.
Praktično za roditelje i zabavno za djecu! Ovaj tricikl 6 u 1 ima 6 stupnjeva i raste s djetetom. Od tricikla kojim u potpunosti upravljaju roditelji do tricikla kojim dijete samostalno upravlja. Pomaže Vašem djetetu u razvijanju motoričkih sposobnosti, sigurnosti i ravnoteže na putu ka samostalnoj vožnji.

Djeca mogu naučiti upravljati i okretati pedale dok roditelji imaju kontrolu. Kad je Vaše dijete dovoljno veliko, možete uživati u funkciji odabira kontrole tricikla. Gumb za upravljanje na prednjem kotaču omogućava roditeljima jednostavno prebacivanje kontrole tricikla natrag na roditeljski nadzor.

Faza 1: Kompaktno preklopljen. Lako se sklapa, može se voziti s izvučenom ručkom za lakši transport.
Faza 2 (10M +): prva vožnja. Nagnuto sjedalo omogućuje da se dijete udobno odmara za vrijeme vožnje. Dijete gleda u smjeru vožnje i promatra okolinu. Noge se udobno odmaraju na sklopivom naslonu za noge.
Faza 3 (18M +): Udobno i zabavno. Dijete uživa sjediti uspravno - sa sklopivim krovom, sigurnosnim pojasom u 5 točaka, sigurnosnom ogradicom i sklopivim osloncem za noge.
Faza 4 (24M +): Razvijanje vještina. Uklonite krović i gledajte kako dijete razvija ravnotežu i sigurnost dok uživa u zabavnoj vožnji.
Faza 5 (30M +): Učenje okretanja pedala. Preklopite naslon za noge, uklonite sigurnosnu ogradicu, namjestite pedale i pomoću upravljačkog gumba prebacite s roditeljskog nadzora u položaj dječje kontrole. Visoka potpora za leđa i remen u 5 točaka pružaju sigurnost djetetu dok vozi tricikl.
Faza 6 (32-36M +): potiče samostalnost. Skinite visoki naslon i sigurnosni pojas. Razvijanje motoričkih sposobnosti samostalnom vožnjom.

Nosivost : do 17 kg.
Tip proizvoda Tricikli
Brand Smart Trike
Dobna Granica 1+