text.skipToContent text.skipToNavigation

Woody drvena ploča sa slovima i setom papiraID EK000409179

Woody drvena ploča sa slovima i setom papiraID: EK000409179

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
78,17 €

588,97 kn

Woody drvena ploča sa slovima i setom papira idealna je za učenje slova i stvaranje prvih rečenica, šarena slova učinit će svako učenje zabavnim. Mališani mogu crtati po ploči za kredu, papiru ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 13.02.2023

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Woody drvena ploča sa slovima i setom papira idealna je za učenje slova i stvaranje prvih rečenica, šarena slova učinit će svako učenje zabavnim.
Mališani mogu crtati po ploči za kredu, papiru ili sa markerima po bijeloj ploči (namijenjeno za markere za bijelu ploču). Nemorate više brinuti da će se djeca kreativno izražavati po namještaju ili zidovima uz ovu fantastičnu ploču za crtanje.
Woody drvena ploča sa slovima i setom papira sadrži: magnetska slova, bijelu kredu, marker, spužvu i čaše za vodu i boje te 26 šarenih slova.

Drvene igračke Woody brand je koji se stalno razvija uz pomoć naših iskusnih dizajnera. Na temelju češke tradicije proizvodnje igračaka, Woody pozitivno reagira na prijedloge kupaca, roditelja i učitelja za inicijative za poboljšanje.
Woodyjev glavni fokus su igračke koje će poboljšati dječje motoričke sposobnosti, kombinatoriku, logičko razmišljanje i jednostavno rješavanje zagonetki.
Tip proizvoda Ploče za crtanje
Brand Woody
Dobna Granica 3+