text.skipToContent text.skipToNavigation

ELMERS LJEPILO PROZIRNOIDEK000352735

ELMERS LJEPILO PROZIRNOID:EK000352735

Bezbroj prilika!
Prilikom plaćanja Mastercard karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu ovog proizvoda. Pogodnost vrijedi od 22.9. u 9h do 23.9.2021. u 9h ili do isteka zaliha.

Cijena
39,00 kn
"Elmers" proizvodi tvrtka Elmer's School Glue koja je specijalizirana za stvaranje ljepljivih spojeva za kreativnost, ručni rad i druge svrhe. U SAD-u se pozicionira kao školsko ljepilo, iako ga dj...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

"Elmers" proizvodi tvrtka Elmer's School Glue koja je specijalizirana za stvaranje ljepljivih spojeva za kreativnost, ručni rad i druge svrhe. U SAD-u se pozicionira kao školsko ljepilo, iako ga djeca češće koriste ne za učenje, već za proizvodnju SLIMEa. U stvari, ljepilo je analog PVA i također izgleda: bijelo, gust, dobro raspoređeno po površini. Nakon dodira s površinom, ljepilo se suši vrlo brzo, ali mrlje se lako uklanjaju, mogu se isprati običnom vodom. Ljepilo je potpuno je netoksično, ekološki prihvatljivo te ga je dopušteno koristiti i maloj djeci. Elmers se smatra idealnom opcijom za stvaranje SLIMEa. Nakon raznih eksperimenata, većina korisnika je sklona ovom mišljenju. Ljepilo se dobro slaže s raznim bojama i šljokicama. Kako biste stvorili SLIME, potrebno je ljepilo spojiti s ELMERS magičnom tekućinom za aktiviranje.
Brand Elmers