text.skipToContent text.skipToNavigation

MODU Curiosity set, crveniID EK000341924

MODU Curiosity set, crveniID: EK000341924

Cijena
939,00 kn
Sadržaj ovog startnog kompleta naučit će vašu djecu kako držati ravnotežu, ljuljati se, skakati, voziti se i još mnogo toga. Dijete i vi izrađivat ćete kreacije u stvarnoj veličini prilagođene moto...  Saznaj više

Dostavljamo već od 15.02.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Sadržaj ovog startnog kompleta naučit će vašu djecu kako držati ravnotežu, ljuljati se, skakati, voziti se i još mnogo toga. Dijete i vi izrađivat ćete kreacije u stvarnoj veličini prilagođene motoričkim sposobnostima vašeg djeteta. Zabava će početi odmah i ovaj početni komplet već je dovoljan da pokrene maštu i razvoj motoričkih sposobnosti.

IGRAČKE S KOJIMA JE SAMO MAŠTA OGRANIČENJE
MODU je modularni sustav kocki koje možete međusobno povezati i graditi sve vrste konstrukcija te igrati razne igre.
Elegantne su i čiste, u neutralnim osnovnim bojama, s malim naglascima u boji. Odmah se vidi po tom minimalističkom dizajnu: MODU ima skandinavske korijene. U Kopenhagenu ga je razvio tim mladih ljudi, koji su stvarajući modularne kocke, imali samo jedan cilj na umu: dizajnirati izdržljivu i razigranu igračku, koje pomaže djeci da razviju i održavaju svoje motoričke sposobnosti.

SVE MOŽE I SVE IDE ZAJEDNO!
Mekane kocke mogu se međusobno povezivati u beskrajnom broju kombinacija, prema fiksnim planovima ili samo pomoću vaše mašte. A to je bitno djeci!
Jedno dijete će željeti slijediti plan za izgradnju fantastične rakete, dok će drugo neće željeti ništa više nego izgraditi umjetničko djelo iz svoje mašte.
MODU nema čvrsta osnovna pravila, ili još bolje: s mekim blokovima i odvojenim kotačima i spojnicama, svako dijete može igrati svoju omiljenu igru. No, ono što je sigurno, to je da se svi aktivno igraju i da im pomaže rasti!

Dob: 0-8 godina
Maksimalna težina djeteta: 30 kg
U setu: 3 x kocke, 6 x spojnice, 4 x kotači, 1 x knjižica s idejama
Materijal: EVA pjena & ABS prikladan za dodir s hranom
Dimenzije paketa: 50 x 30 x 20 cm

Tip proizvoda Kreativni setovi
Jamstvo 2 god
Brand Modu
Dobna Granica 0+