text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO BOOST Kreativna alatna kutija 17101ID EK000322406

LEGO BOOST Kreativna alatna kutija 17101ID: EK000322406

Cyber Week traje! Cijelu ponudu pogledajte OVDJE!
Akcija traje od 29.11. u 09:00 h do 3.12.2021. u 09:00 h ili do isteka zaliha.

Prilikom plaćanja ZABA Visa i Mastercard karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se dodatnih 10% popusta na trenutnu cijenu ovog proizvoda.
Pogodnost vrijedi za prvih 500 kupaca!

1.449,90 kn
Cijena
1.249,00 kn
Oživi svoje LEGO kreacije i nauči kodirati uz nevjerojatnu LEGO BOOST Kreativnu alatnu kutiju, zabavni način interakcije s LEGO kockama. Odaberi jedan od 5 modela, otvori aplikaciju i pronađi...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Oživi svoje LEGO kreacije i nauči kodirati uz nevjerojatnu LEGO BOOST Kreativnu alatnu kutiju, zabavni način interakcije s LEGO kockama.
Odaberi jedan od 5 modela, otvori aplikaciju i pronađi upute za slaganje, a onda ga sastavi, prilagodi i kodiraj za mnogo zabavnih aktivnosti i izazova. Sastavi Vernieja, robotskog prijatelja koji govori i počni se zabavljati! Upravljaj njime na poligonu, vježbaj ciljanje mete iz pucača, neka priča viceve, pleše i beatboxa, a možeš ga pretvoriti i u voditelja kviza za druženje s prijateljima...
Kontroliraš sve što on radi! Uživaj u 60 + zabavnih aktivnosti koje aplikacija nudi i postupno napreduj, prikupljaj blokove za kodiranje i razvijaj osnovne vještine kodiranja. Presloži svoj model i otkrij nove igre i blokove za kodiranje jer svaki model dolazi s posebnim sposobnostima i misijama. Izaberi neki od modela, M.T.R.4 (Višealatni Rover 4), Gitaru4000, Mačka Frankieja ili Automatskog Graditelja. Sve ih možeš kontrolirati pametnim uređajem.
A kada ispuniš sve izazove, možeš otvoriti Kreativno platno aplikacije za izgradnju vlastitih kreacija i kodirati ih da rade super stvari. Nema toga što ne možeš napraviti.

• Uključuje LEGO® motorizirano čvorište, dodatni motor i osjetnik boje i udaljenosti, plus više od 840 LEGO komada za izgradnju i obnovu bilo kojeg od 5 višenamjenskih modela.
• Kod Vernie Robota plešite, pucajte u metu, bijete kutiju, koristite svoju hokejašku palicu ili čak igrajte igru.
• Napravite MTR4 (Multi-Tooled Rover 4) i birajte između niza alata i dodataka za prilagođavanje kako biste dovršili misije ili se borili protiv drugih rovera.
• Naučite svirati pjesmu i svirati uz Guitar4000.
• Pazite na vlastitog ljubimca s mačkom Frankiejem. Svakako ga hranite odgovarajućom hranom jer će se u protivnom to uznemiriti!
• Konstruirajte, kodirajte i upravljajte AutoBuilder -om za izradu pravih minijaturnih LEGO® modela.
• Izradite i kodirajte robote i modele te dovršite više od 60 uzbudljivih aktivnosti uključenih u aplikaciju LEGO® BOOST. Upute za izgradnju svih 5 modela dostupne su samo s besplatnom aplikacijom LEGO BOOST, dostupnom za odabrane pametne uređaje iOS, Android i Kindle. Aplikacija nudi redovita ažuriranja koja uključuju nove izazove i mogućnosti kodiranja te potiče društvenu igru.
• Pravo kodiranje pretvoreno u intuitivno i jednostavno za korištenje sučelje za kodiranje povlačenjem i ispuštanjem, prikladno za sve u dobi od 7+. Učite o petljama i varijablama te razvijajte svoje STEM vještine, kreativno rješavanje problema i maštu prebacivanjem između vođene i otvorene igre.
• Korak po korak izazovi prikladni za početne razine koji vam pomažu napredovati i povećavaju vaše vještine kodiranja.
• Kombinirajte s LEGO® City 60194 Arctic Scout Truck za upravljanje i upravljanje vozilom! Upotrijebite aplikaciju LEGO BOOST za upravljanje viljuškarom, pregledajte uzorke senzorom boje, pomozite kitu da se vrati u vodu i još mnogo toga, za interaktivno iskustvo kao nikada prije!
• Kombinirajte s LEGO® NINJAGO® 70652 Stormbringerom i oslobodite Zmaja munje! Pomoću aplikacije LEGO BOOST kontrolirajte zastrašujuću zvijer, ispalite strijelce, stvorite sjedalo za izbacivanje u boji i još mnogo toga!
• Ovaj proizvod zahtijeva baterije (nisu uključene).
• Idite na LEGO.com/devicecheck za popis kompatibilnih uređaja.
• Ovaj set sadrži digitalne građevinske upute. Sada je lako slijediti korake na mobilnom uređaju ili preuzeti PDF ispisanog vodiča za zgrade. Kliknite gumb Upute za izgradnju pri dnu ove stranice da biste pronašli i preuzeli upute.

Set sadrži 847 dijelova.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tip proizvoda LEGO BOOST
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Dječake
Tema BOOST