text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO City Transporter trkaćeg buggyja 60288ID EK000366565

LEGO City Transporter trkaćeg buggyja 60288ID: EK000366565

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
169,00 kn

22,43 €

Došao je taj trenutak... Dan utrke! Uskoči u terenac i kreni prema stazi. Spusti rampe prikolice i istovari superfora buggy Baja. Podigni zaštitni kavez i popni se. Stavi zaštitnu kacigu. Priprema,...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Došao je taj trenutak... Dan utrke! Uskoči u terenac i kreni prema stazi. Spusti rampe prikolice i istovari superfora buggy Baja. Podigni zaštitni kavez i popni se. Stavi zaštitnu kacigu. Priprema, pozor, SAD! Odjuri od startne linije, obilazi zavoje, sjuri se niz ravne dijelove pa silovito prijeđi preko ciljne linije i obori brzinski rekord LEGO® Cityja!
Djeca koja vole modele automobila obožavat će ovaj LEGO® komplet igračaka s terencem, prikolicom, trkaćim buggyjem Baja kojim mogu upravljati i 2 figurice vozača.
U kompletu igračaka LEGO® City Transporter trkaćeg buggyja (60288) sve je sjajno, uključujući terenac s prikolicom za prijevoz trkaćeg buggyja Baja kojim se može upravljati. A uz 2 figurice vozača na čekanju sve je spremno za brzinske pustolovine utrka! Sjajan komplet za slaganje za dječake i djevojčice od 5 godina i starije. U ovom LEGO kompletu igračaka dobivate jednostavan tiskani priručnik i Instructions PLUS. Interaktivni priručnik za slaganje s alatima za približavanje i okretanje dio je besplatne aplikacije LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, pa slaganje LEGO kocaka doista postaje dječja igra. Uz komplete iz serije LEGO City Great Vehicles djeca se mogu kreativno igrati detaljnim kopnenim, zračnim i vodenim igračkama koje bude maštu. Mogu istražiti razna realistična vozila te smisliti priče i scenarije koji prikazuju pravi život na zabavan i maštovit način.

• Dodajte gas dječjoj kreativnosti kompletom s više modela, dojmljivim uvodom u svijet serije LEGO® City Great Vehicles.
• Što je u kutiji? Sve što djeca trebaju da slože terenac i prikolicu s rampama koje se mogu rasklopiti za prijevoz trkaćeg buggyja Baja kojime mogu upravljati, 2 figurice vozača i fora dodaci.
• Terenac ima mjesta za 2 figurice. Djeca mogu upravljati trkaćim buggyjem Baja tako da ga naginju ulijevo i udesno, a mogu i kombinirati ovaj komplet igračaka s drugim originalnim LEGO® kompletima za još više akcije!
• Komplet LEGO® City Transporter trkaćeg buggyja (60288) za slaganje sjajan je poklon za Božić, rođendan ili iznenađenje za dječake i djevojčice od 5 godina i starije.
• Sastavljeni buggy za prijevoz (s prikolicom i trkaćim buggyjem Baja) visok je više od 7 cm, dug 30 cm, a širok 6 cm.
• LEGO® dodaci uključuju zaštitnu kacigu za utrke, vatrogasni aparat, francuski ključ i čekić.
• Sadrži tiskani priručnik za slaganje i Instructions PLUS, interaktivni priručnik za slaganje s alatima za približavanje i okretanje za mlade graditelje. Dio je besplatne aplikacije LEGO® Building Instructions.
• Uz komplete iz serije LEGO® City Great Vehicles djeca razvijaju kreativnost, tjelesne sposobnosti i samopouzdanje jer sadrže kopnena, zračna i vodena vozila te zabavne likove koji potiču na kreativnu igru bez ograničenja.
• Svi LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni i zabavni za slaganje. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži 210 dijelova.
Preporučena dob: 5+ godina.
Tip proizvoda LEGO City
Brand LEGO®
Dobna Granica 5+
Namijenjeno za Dječake
Tema City Great Vehicles