text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DOTS Narukvice sirene 41909ID EK000366574

LEGO DOTS Narukvice sirene 41909ID: EK000366574

59,00 kn
Cijena
39,00 kn
Zadivi sve fora narukvicama ili daj jednu najboljoj prijateljici! Otvori vrećicu s narukvicom Stil sirene, poredaj jednostruke narukvice i počni dodavati pločice. Nadahnuće potraži na pakiranju ili...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Zadivi sve fora narukvicama ili daj jednu najboljoj prijateljici! Otvori vrećicu s narukvicom Stil sirene, poredaj jednostruke narukvice i počni dodavati pločice. Nadahnuće potraži na pakiranju ili osmisli vlastiti uzorak. Dodaj različite prozirne i obojene pločice koje odgovaraju tvojoj osobnosti ili osobnosti tvoje prijateljice, a onda ponosno nosite jedinstvene narukvice!
Sirene, ujedinite se! #dotyourworld

• Neka vaše dijete uživa u zabavi stvaranja narukvica prijateljstva u kompletu ograničenog izdanja LEGO® DOTS Narukvica Stil sirene (41909) s 2 podesive narukvice i 32 raznobojne pločice. Igra počinje ukrašavanjem!
• Mnogo kreativnih ideja za samostalnu izradu narukvica! Djeca mogu razvijati dizajnerske vještine i naučiti kako se izraziti dok ukrašavaju i dijele narukvice tako da prate ideje za uzorak iz kompleta ili smisle svoj posebni izgled.
• Pločice u ovom kompletu ili u drugim kompletima sjajne su za kreativnost i zabavu s prijateljima. Djeca mogu dodati pločice iz kompleta LEGO® DOTS Dodatne TOČKICE - serija 1 (41908) i zbilja se uživjeti u stvaranje vlastitih jedinstvenih narukvica.
• Svi obožavatelji samostalne izrade ili umjetnosti i rukotvorina obožavat će i ovaj kreativni komplet. Fleksibilna narukvica i šarene ukrašene pločice sjajan su poklon za Božić, rođendan ili bilo koju prigodu za dječake i djevojčice od 6 godina i starije.
• Mala, lagana i potpuno prijenosna. Sve narukvice duge su više od 20 cm, a ovaj popularni komplet za izradu narukvice savršen je za mlade dizajnere koji žele isprobavati nove ideje, a onda podijeliti ili nositi svoju omiljenu verziju.
• Zabava i kreativnost traju beskrajno jer ih pokreće dječja mašta! Igračke bez baterija potiču razvoj dječjih vještina kreativnog slaganja, a usto djeca mogu osjetiti radost kada potpuno sama stvore nešto novo.
• Otvorite pakiranje i neka zabava počne ukrašavanjem narukvice. Uz jednostavne ideje dizajniranje je mačji kašalj, pa dječaci i djevojčice mogu biti ponosni kada sasvim sami naprave jedinstven nakit, a usto se ludo i kreativno zabave.
• Poklonite djeci mogućnost stvaranja rukotvorina uz komplete iz serije LEGO® DOTS. Praktični komplet za izradu narukvica donosi neograničeno nadahnuće za dizajn uz koji djeca grade kreativnost i samopouzdanje.
• LEGO® kocke i pločice za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije kako bi bile skladne, kompatibilne te se jednostavno spajale i razdvajale svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® kocke i pločice bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da kompleti za slaganje za djecu ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži 34 dijela.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO DOTS
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema DOTS