text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DOTS Privjesak za torbu narval 41928ID EK000375992

LEGO DOTS Privjesak za torbu narval 41928ID: EK000375992

59,00 kn
Cijena
42,00 kn
Iznenadite zaljubljenika u morska bića slatkim kompletom LEGO® DOTS Privjesak za torbu narval (41928)! Oblikovan je tako da se brzo sastavi, pa dječaci i djevojčice mogu izraditi i urediti čar...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Iznenadite zaljubljenika u morska bića slatkim kompletom LEGO® DOTS Privjesak za torbu narval (41928)!
Oblikovan je tako da se brzo sastavi, pa dječaci i djevojčice mogu izraditi i urediti čarobni privjesak s narvalom za ukrašavanje torbe ili ruksaka.
Savršen dodatak za pokazivanje osobnosti! Komplet s privjeskom sadrži malu kocku s prostorom za mnogo zabavnih modela, silikonsku kariku za pričvršćivanje i mali ključ za uklanjanje pločica. Djeca mogu dizajnirati realističnog narvala od plavih, zelenkastih i tirkiznih kocaka. Ako žele pokazati više kreativnosti, mogu uzeti Dodatne TOČKICE iz serije 4 i uroniti u ocean kreativnosti s još zabavnih izraza lica i modela.
Zabava za djecu koja vole ručni rad. Djeca mogu ukrasiti privjesak po svom, mijenjati izraze lica narvala i dijeliti modele s prijateljima. U zabavnom privjesku kombiniraju se dječja ljubav prema umjetnosti i rukotvorinama s izražavanjem osobnosti, pa je odlična nagrada ili dodatni dar za kreativnu igru.

• Iznenadite mališane morskim kompletom LEGO® DOTS Privjesak za torbu narval (41928) s otpornom kockom s kukicom, ključem za uklanjanje pločica i mnogo šarenih pločica.
• Djeca mogu ukrasiti privjesak za torbu uz pomoć ideja s ambalaže ili primijeniti kreativnost i vještine da smisle vlastite maštovite uzorke za igračku.
• Pločice iz kompleta sjajne su za ukrašavanje. Djeca mogu mijenjati pločice s drugima iz bilo kojeg drugog kompleta igračaka ili vrećice za rukotvorine, kao što su Dodatne TOČKICE – serija 3 ili 4 (41921 ili 41931), za još više dizajnerske zabave!
• Svako dijete koje voli umjetnost i ručni rad oduševit će se sjajnim privjeskom s likom. Dječaci i djevojčice od 6 godina i stariji mogu uživati u brzom i zabavnom kreativnom odmoru koji donosi ovaj komplet, a onda nositi privjesak na torbi.
• Kreativna i prijenosna zabava. Svi privjesci za torbu visoki su više od 4 cm, a duboki i široki 3 cm. To su otporni i korisni mali pokloni ili dodatni darovi za svako dijete.
• Poklonite djeci zanimljive igračke koje sami mogu stvoriti i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS. Preslatki narval ima jedinstvene mogućnosti uređivanja, pa će djeca lakše izgraditi samopouzdanje i usput se zabaviti.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu biti kreativna bez ograničenja te bez straha izraziti osobnost korisnim predmetima koje sami izrade i osmisle. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži: 85 dijelova
Preporučena dob: 6+ godina
Tip proizvoda LEGO DOTS
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema DOTS