text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DUPLO Dan utrke Munjevitog Jurića 10924ID EK000322469

LEGO DUPLO Dan utrke Munjevitog Jurića 10924ID: EK000322469

Iskoristi mogućnost plaćanja do 36 rata od 7.10. do 5.12.2022. ili do isteka zaliha.

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Cijena
249,90 kn

33,17 €

Dolijte goriva u dječju maštu uz omiljene likove iz filmova Auti iz studija Disney i Pixar. Dan utrke Munjevitog Jurića dvostruki je komplet. Nakon velike utrke, djeca mogu pretvoriti igračku...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dolijte goriva u dječju maštu uz omiljene likove iz filmova Auti iz studija Disney i Pixar. Dan utrke Munjevitog Jurića dvostruki je komplet.
Nakon velike utrke, djeca mogu pretvoriti igračku u Šlepovu automehaničarsku radionicu. Dok se mali vozači zabavljaju utrkama i smišljanjem vlastitih priča, razvijaju i fine motoričke vještine i emocionalnu svijest koja će trajati cijeli život.

• Utrka prema zabavi kreće u kompletu LEGO® DUPLO® │ Disney and Pixar Cars Dan utrke Munjevitog Jurića (10924). Savršena je igračka za dodavanje gasa dječjoj mašti i ubrzavanje razvojnih prednosti.
• Munjeviti Jurić i Šlep iz filmova Auti studija Disney i Pixar potiču emocionalni razvoj male djece. Poznate trkaće staze i radionica potiču djecu na beskrajnu maštovitu igru pretvaranja.
• Bilo da s Munjevitim Jurićem pokušavaju osvojiti Piston Cup ili ga vuku sa Šlepom ili popravljaju u modelu radionice, djeca razvijaju fine motoričke vještine dok glume beskrajne maštovite priče.
• Dijelovi ovog kompleta osmišljeni su tako da ih male ruke mogu jednostavno podignuti, postaviti, rasporediti i kreativno upotrijebiti. Sjajan je poklon za Božić, rođendan ili bilo koji drugi dan za dječake i djevojčice od 2 godine i starije.
• Munjeviti Jurić visok je više od 4 cm, dug 6 cm, a širok 10 cm
• Šlep je visok više od 13 cm, dug 12 cm i širok 12 cm. Komplet za igru može se kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® DUPLO® za još više zabave.
• Baterije nisu potrebne. Igru uloga pokreće isključivo dječja mašta. Aktivna igra bez baterija inspirira djecu, potiče ih na igru i zabavlja, a usto ima i brojne razvojne prednosti za mlade umove.
• Uz jednostavne upute roditelji i skrbnici mogu brzo i lako složiti komplet igračaka sa svojim malim graditeljima, a usto se i zabaviti. Osim toga, premještanjem raznih dijelova nastaju nove mogućnosti igre.
• Kompleti za igru iz serije LEGO® DUPLO® │ Disney potiču i inspiriraju predškolsku djecu uz poznate filmske likove u inspirativnom okruženju, a roditelji i skrbnici mogu podijeliti dragocjene trenutke u razvoju.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju najviše standarde industrije, što znači da male ruke mogu uzeti, sastaviti i rastaviti igračke, i to još od 1969.!
• U grupaciji LEGO bacamo, grijemo, udaramo, izvijamo i analiziramo LEGO® DUPLO® kocke i dijelove kako bismo bili sigurni da kompleti za igru iz serije DUPLO za sve mališane ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži 42 dijela.
Preporučena dob: 2+ godine.
Tip proizvoda LEGO DUPLO
Brand LEGO®
Dobna Granica 2+
Namijenjeno za Bebe 1 - 3
Tema DUPLO Cars TM