text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DUPLO Jednorog 10953ID EK000366578

LEGO DUPLO Jednorog 10953ID: EK000366578

79,00 kn
Cijena
69,00 kn
Slatki jednorog na povlačenje privlači djecu u maštovitu igru kroz koju razvijaju osnovne vještine slaganja i uče o oblicima i bojama. Mogućnosti igre i učenja nemaju kraja uz glatke oblike ko...  Saznaj više

Dostavljamo već od 20.05.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Slatki jednorog na povlačenje privlači djecu u maštovitu igru kroz koju razvijaju osnovne vještine slaganja i uče o oblicima i bojama.
Mogućnosti igre i učenja nemaju kraja uz glatke oblike koje male ruke mogu jednostavno podignuti i skinuti s vagona te ih staviti na njih. Kada se žele još više zabaviti, djeca mogu spojiti vagon s drugim igračkama s kotačima iz serije LEGO® DUPLO®.


• Iznenadite mališana slatkim i šarenim kompletom LEGO® DUPLO® Moj prvi jednorog (10953). Raznolika igračka sadrži zabavne oblike, savršene za male ruke. Mogu ih podignuti, postaviti gdje žele i vući.
• Sadrži jednoroga za slaganje, 2 zvijezde, dugu i 2 „vagona” s kotačima na guranje. Svi oblici imaju glatke rubove i savršeni su za male ruke, mogu ih podignuti i postaviti.
• Djeca razvijaju fine motoričke vještine i uče boje i oblike dok slažu i igraju se s roditeljima i skrbnicima.
• Prekrasan otporni komplet igračka sjajan je poklon za djecu od 18 mjeseci i stariju, za rođendane, Božić ili „tek tako”.
• Visoka je više od 13 cm, duga 23 cm, a široka 6 cm. Savršene je veličine da je male ruke mogu podignuti i igrati se.
• Sadrži kartice za slaganje na kojima su slike modela u pravoj veličini. Djeca mogu staviti kocke na sliku dok slažu, a skrbnici im mogu pomoći da nauče boje i oblike.
• Svi kompleti igračaka iz serije LEGO® DUPLO® stručno su osmišljeni i imaju maštovite značajke koje potiču na otvorenu igru za razvoj koju roditelji i skrbnici mogu podijeliti sa svojim mališanima.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu, što znači da ih male ruke mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1969.
• LEGO® DUPLO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najviše standarde sigurnosti djece na svijetu.

Set sadrži 8 dijelova.
Preporučena dob: 1.5+ godina.
Tip proizvoda LEGO DUPLO
Brand LEGO®
Dobna Granica 1.5+
Namijenjeno za Bebe 1 - 3
Tema DUPLO My First