text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Disney Princess Priče o avanturama Belle 43177ID EK000322433

LEGO Disney Princess Priče o avanturama Belle 43177ID: EK000322433

Iskoristi mogućnost plaćanja do 36 rata od 7.10. do 5.12.2022. ili do isteka zaliha.

Cijena
189,90 kn

25,20 €

Uđi u nevjerojatan mikrosvijet dok istražuješ dvorac Zvijeri s Disneyjevom princezom Belle! Pogledaj dvorište, a onda prijeđi most i uđi u dvorac. Hmmm, plesni podij, zavrtimo se. Za žedne tu je Gđ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uđi u nevjerojatan mikrosvijet dok istražuješ dvorac Zvijeri s Disneyjevom princezom Belle! Pogledaj dvorište, a onda prijeđi most i uđi u dvorac. Hmmm, plesni podij, zavrtimo se. Za žedne tu je Gđa Potts s čajem. Pazi, Mrvica se smješka kada je pun! Prati Cogswortha u obilasku dvorca do tajanstvene sobe. Možeš li otkriti što je u njoj?

• Potaknite igru ulogu kompletom LEGO® ǀ Disney (43177) s Disneyjevom princezom Belle, Zvijeri, Gđom Potts, Mrvicom, Cogsworthom i Ormarom. Odličan je poklon za djecu i obožavatelje. Igra počinje kada otvorite knjigu!
• Koje se tajne kriju iza vrata? Djeca mogu razvijati vještine igre uloga i kreativnost dok otkrivaju misterije dvorca. Čarobna ruža, spavaonica za Disneyjevu Belle, čak i plesni podij kriju nešto.
• Sa sjajnim se malim likovima mogu zanimljivo igrati u kompletu, a mogu i postati nevjerojatan dodatak drugim modelima. Djeca mogu krenuti u pustolovine s Disneyjevom princezom Belle, Zvijeri, Gđom Potts i drugima, potpuno novim putovima!
• Svi obožavatelji Disneyjeva filma Ljepotica i zvijer obožavat će ovaj komplet. Kolekcionarska knjiga koja se otvara skriva cijeli mikrosvijet igračaka koji će oduševiti svako dijete kao sjajan poklon za Božić, rođendan ili bilo koju prigodu za dječake i djevojčice od 5 godina i više.
• Prijenosna igračka za putovanje s mikrosvijetom koji možete uvijek nositi sa sobom. Kada se knjiga otvori, široka je više od 23 cm, duboka 12 cm, a visoka 8 cm, pa je ovaj sjajni komplet dovoljno velik za nove pustolovine, ali može se i spakirati za zabavu na putu.
• Sati zabave za dječju maštu! Igračke bez baterija za otvorenu igru potiču djecu na igru u skupini i razvoj vještina rješavanja problema, a usto mogu osjetiti radost kada potpuno sami smisle priče kroz samostalnu igru.
• Otvorite knjigu i igra počinje. Uz jednostavne upute slaganje je mačji kašalj, pa djeca mogu uživati u mnogo kreativnog uzbuđenja i radovati se novim pustolovinama ili glumi poznatih scena u knjizi.
• Poklonite djeci detaljno oblikovane likove i mjesta za igru u kolekcionarskim kompletima igračaka iz serije LEGO® atibilne, jednostavno se spajaju i razdvajaju svaki put.
• U grupaciji LEGO bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo LEGO® kocke i dijelove kako bismo bili sigurni da sve igračke za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži 111 dijelova.
Preporučena dob: 5+ godina.
Tip proizvoda LEGO Disney
Brand LEGO®
Dobna Granica 5+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Disney Princess