text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Friends Mijina kocka za igru - nogomet 41669ID EK000386901

LEGO Friends Mijina kocka za igru - nogomet 41669ID: EK000386901

79,00 kn
Cijena
52,00 kn
Usavrši vještine baratanja loptom s Mijom. Otvori fora kutiju sličnu sportskom ruksaku i pridruži joj se na treningu na igralištu. Driblaj pored Mijina psa, valjda ti neće podmetnuti nogu! Pucaj......  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Usavrši vještine baratanja loptom s Mijom. Otvori fora kutiju sličnu sportskom ruksaku i pridruži joj se na treningu na igralištu. Driblaj pored Mijina psa, valjda ti neće podmetnuti nogu! Pucaj... I zabij! Poslije se osvježi pićem u svlačionici i s Mijom dogovori taktiku za sljedeću utakmicu

• Potaknite maštovitu sportsku igru na putu uz komplet LEGO® Friends Mijina kocka za igru - nogomet (41669). Djeca mogu uživati u nogometnoj zabavi bilo gdje u slatkoj kutiji u obliku sportske torbe.
• Vrijedna nogometna igračka sadrži i mnogo kreativnih elemenata, uključujući lutkicu Miju iz serije LEGO® Friends, figuru psa, čija je boja iznenađenje, gol i svlačionicu za slaganje te semafor s rezultatom, loptu i pehar.
• Uz praktičnu igračku kreativna djeca mogu usavršiti nogometne vještine s Mijom bilo kad i bilo gdje. Kada završe s igrom, mogu spremiti sve elemente natrag u kutiju u obliku ruksaka.
• Poklon „tek tako” ili blagdanski dar za djecu od 6 godina i stariju koja vole sve povezano s nogometom. Jednostavni modeli sjajan su prvi korak u uzbudljivi svijet zabavnog slaganja LEGO® kocaka.
• Kocka je visoka više od 7 cm i široka 7 cm, što znači da je dovoljno velika da se mali prsti igraju njome, ali dovoljno malena da stane u torbu i da je djeca mogu ponijeti kod prijatelja ili na odmor.
• Uvedite dječake i djevojčice u svijet serije LEGO® Friends, gdje mogu istražiti interese s prijateljima koji su baš kao oni.
• Sastavni dijelovi nove igračke ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili kompatibilni i pouzdano se spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.

Set sadrži: 56 dijelova
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO Friends
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Friends