text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Friends Pandina kućica na drvetu u džungli 41422ID EK000322408

LEGO Friends Pandina kućica na drvetu u džungli 41422ID: EK000322408

Iskoristi mogućnost plaćanja do 36 rata od 7.10. do 5.12.2022. ili do isteka zaliha.

Cijena
249,90 kn

33,17 €

Pomozi Miji i Oliviji da se pobrinu za 3 slatke spašene pande u fora kućici na drvetu u prašumi. Nahrani pande bočicom za bebe i pomozi im da se oporave. Prikupi bambus za njih u košaru. Izvaži ih ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pomozi Miji i Oliviji da se pobrinu za 3 slatke spašene pande u fora kućici na drvetu u prašumi. Nahrani pande bočicom za bebe i pomozi im da se oporave. Prikupi bambus za njih u košaru. Izvaži ih na vagi, a kada opet budu imali zdravu tjelesnu težinu, pusti ih da uživaju u kućici na drvetu. Mogu se igrati na klackalici ili se ljuljati na prečkama. Ako padnu, stavi ih u pjenušavu kupku i dobro ih operi!

• LEGO® Friends ponosno podržava rad udruge National Geographic Explorers koja svojom kreativnišću, radoznalošću i strašću štiti ugrožene vrste u našim prašumama te pomaže u izgradnji boljeg svijeta za sve.
• Poznajete dijete koje se voli skrbiti o životinjama? Pandina kućica na drvetu u prašumi (41422) bit će prava poslastica. Uživat će dok se brinu za spašene pande i igraju se s njima u ovom zabavnom, raznobojnom kompletu s pandama.
• Djeca satima mogu glumiti brižne spasioce životinja i priče s lutkicama za slaganje i 3 figurice pandi. Komplet sadrži prečke, klackalicu i tobogan, pa je savršeno igralište za pande.
• Ovo je samo jedna od mnogo igračaka s temom spašavanja u prašumi iz serije LEGO® Friends. Djeca mogu pomoći figuricama za sastavljanje da pregledaju šumu, voziti male pande u drvenim kolicima ili ih spuštati niz tobogan.
• Komplet za igru od 265 dijelova savršen je poklon za rođendan, blagdane ili bilo koju drugu prigodu za djecu od 7 godina i stariju koja vole pustolovine u divljini ili za mlade ekologe koji se žele brinuti za planet i životinje!
• Kućica na drvetu visoka je više od 17 cm, a široka 16 cm, pa je dovoljno praktična za držanje na stolu. Uz elemente iz prašume u jarkim bojama model je doista upečatljiv, pa će ga djeca ponosno izložiti.
• Nisu potrebne baterije za pokretanje LEGO® kompleta s pandama, pa djeca mogu ponijeti igračku kamo god odu i uživati u kreativnoj zabavi u prašumi kada god požele.
• Komplet igračaka s pandama sadrži jasne upute koje će djeca lako pratiti. Neka slaganje postane još zabavnije: preuzmite aplikaciju LEGO® Building Instructions i otvorite Instructions PLUS u kojem djeca mogu vidjeti svoj model u tri dimenzije!
• Još od 1958. LEGO® igračke za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije, ali i stroge kriterije kvalitete grupacije LEGO, što znači da se kocke savršeno spajaju i jednostavno razdvajaju.
• LEGO® kocke i dijelovi testiraju se na sve zamislive načine kako bi svaki komplet igračaka iz serije LEGO Friends ispunjavao najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži 265 dijelova.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tip proizvoda LEGO Friends
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Friends