text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Friends Spasilačka baza u džungli 41424ID EK000335773

LEGO Friends Spasilačka baza u džungli 41424ID: EK000335773

Iskoristi mogućnost plaćanja do 36 rata od 7.10. do 5.12.2022. ili do isteka zaliha.

Cijena
699,00 kn

92,77 €

Zaljuljaj se u akciju u spasilačkoj bazi u prašumi. Djevojke traže životinje u opasnosti u šumi. Pridruži im se u spašavanju ljenjivca u nevolji. Pozovi prijatelje slonove u pomoć. Odvezi ga u ambu...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Zaljuljaj se u akciju u spasilačkoj bazi u prašumi. Djevojke traže životinje u opasnosti u šumi. Pridruži im se u spašavanju ljenjivca u nevolji. Pozovi prijatelje slonove u pomoć. Odvezi ga u ambulantu u kućici na drvetu u četverokotaču i pomozi mu da se oporavi. Navečer se opusti uz večeru s drugim djevojkama iz serije LEGO® Friends u slatkoj prašumskoj kolibi.

• LEGO® Friends ponosno podržava rad udruge National Geographic Explorers koja svojom kreativnišću, radoznalošću i strašću štiti ugrožene vrste u našim prašumama te pomaže u izgradnji boljeg svijeta za sve.
• Poklonite djeci ludoj za životinjama pustolovinu iz serije LEGO® Friends u kojoj mogu spasiti ljenjivca u šumi i odvesti ga u utočište u kućici na drvetu iz kompleta igračaka Spasilačka baza u prašumi (41424).
• Komplet igračaka s kućicom na drvetu sadrži 3 lutkice te 2 figure slonova i 2 figure ljenjivaca. Uz fora dodatke, kao što su voki-tokiji, pribor za spašavanje životinja i robot/dron, igra može biti vrlo kreativna.
• Komplet igračaka sa spasilačkom bazom sadrži ambulantu i promatračnicu povezane mostom od užadi. Prijateljice mogu sjesti na četverokotač i brzo doći do ljenjivca kojeg treba spasiti, a koliba je savršeno mjesto za druženje.
• Komplet za slaganje sa spasilačkom bazom bit će pravi izazov za djecu od 8 godina i starija nakon kojeg će se osjećati ispunjeno. Vrhunski je blaganski dar ili rođendanski poklon za djecu koja vole skrbiti o životinjama i igrati se s njima.
• Kućica na drvetu visoka je više od 28 cm, a široka 31 cm te izgleda sjajno kada se izloži. Djeca mogu proširiti igru dodavanjem drugih LEGO® kocaka, jer su sve LEGO igračke kompatibilne.
• Za pokretanje uzbudljive akcije u prašumi nisu potrebne baterije, drvo na kojem ljenjivac visi „svijetli” zahvaljujući funkciji ručnog guranja. To znači da igra spašavanja može početi čim složite model!
• Nevjerojatna igračka za spašavanje u prašumi dolazi s jednostavnim uputama. Za još više zabave preuzmite aplikaciju LEGO® Building Instructions i otvorite intuitivni priručnik Instructions PLUS u kojem djeca mogu približavati, rotirati i pregledavati model.
• Kompleti iz serije LEGO® Friends ispunjavaju najviše standarde industrije, ali i stroge kriterije kvalitete grupacije LEGO, što znači da su skladni, kompatibilni te da se jednostavno spajaju i razdvajaju svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® igračke za slaganje ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete, ali grupacija LEGO još ih i testira u najvećoj mjeri kako biste bili sigurni da ste kupili komplet igračaka kojim se djeca mogu sigurno igrati.

Set sadrži 648 dijelova.
Preporučena dob: 8+ godina.
Tip proizvoda LEGO Friends
Brand LEGO®
Dobna Granica 8+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Friends