text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Harry Potter Zastava doma Hufflepuff™ 76412ID EK000514977

LEGO Harry Potter Zastava doma Hufflepuff™ 76412ID: EK000514977

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
37,99 €

Odaj počast domu Hufflepuff™ fantastičnom zastavom! Stavi je na zid da pokažeš grb Hufflepuffa ili je rastvori za pustolovine u zajedničkim prostorijama punim biljaka sa Cedricom Di...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Odaj počast domu Hufflepuff™ fantastičnom zastavom! Stavi je na zid da pokažeš grb Hufflepuffa ili je rastvori za pustolovine u zajedničkim prostorijama punim biljaka sa Cedricom Diggoryjem, Susan Bones i Hannom Abbott. Jedi ukusnu hranu sa stola. Pronađi magični Hufflepuffov pehar na polici. Pazi se mandragore koja se diže i spušta vani i šnjofavca koji krade novčiće!

Djeca mogu pokazati kojem domu pripadaju u kompletu LEGO® Harry Potter™ Zastava doma Hufflepuff™ (76412). Sadrži pločicu s otiskom grba Hufflepuffa i element za vješanje za izlaganje na zidu. Zastava od kocaka može se rastvoriti, a u njoj su zajedničke prostorije doma Hufflepuff s peharom Helge Hufflepuff, bundevom, složivom škrinjom i stolom punim odabrane hrane. Klizna lećasta pozadinska ploča stvara magične 3D efekte, kao što su mandragora koja se diže i spušta iza zastora te šnjofavac koji krade novčiće iza bačve. U kompletu dolaze i figurice Cedrica Diggoryja, Susan Bones i Hanne Abbott s dodacima. Jednostavan prijenos Komplet igračaka dizajniran je tako da se lako sprema i prenosi te je fora poklon za djecu od 9 godina i stariju, a čini ga zastava jednog od četiri doma škole Hogwarts™ za sakupljanje. LEGO Builder Djeca mogu uživati u intuitivnom iskustvu slaganja uz aplikaciju LEGO Builder. U njoj mogu približavati i okretati trodimenzionalne modele, spremati komplete i pratiti napredak.

Tip proizvoda LEGO Harry Potter ™
Brand LEGO®
Dobna Granica 9+
Namijenjeno za Dječake
Tema Harry Potter
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!