text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ideas Kućica na drvetu 21318ID EK000415903

LEGO Ideas Kućica na drvetu 21318ID: EK000415903

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
1.499,00 kn

198,95 €

Detaljnim modelom kućice na drvetu ispitaj svoje vještine slaganja LEGO® kocaka i pronađi nadahnuće za beskrajnu igru! Ispitaj svoje vještine slaganja i proslavi ljepotu prirodnog svijeta u svi...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Slaži, izlaži i igraj se detaljnim kompletom 21318 Kućica na drvetu iz serije LEGO® Ideas s 3036 dijelova. Ovim složenim modelom za iskusne LEGO graditelje cijela će se obitelj rado igrati. Sadrži podlogu s krajolikom i 3 prostorije u LEGO kućici na drvetu, glavnu spavaću sobu, kupaonicu i dječju sobu. Drvo ima komplete lišća koji se mogu izmjenjivati, zeleno ljetno lišće te žuto i smeđe jesensko lišće, koje je izrađeno od održive polietilenske plastike nastale od biljaka kao i razni elementi biljaka. Krošnja i krovovi prostorija mogu se ukloniti za jednostavan pristup. Model je pun obilježja koja potiču na igru, uključujući stol i stolice za piknik koji se mogu sastaviti, ljuljačku, logorsku vatru, kartu do blaga i skriveni dragulj za igru lova na blago te dizalicu na navijanje na balkonu spavaće sobe. Jedinstvena kreativna igračka savršen je rođendanski dar, a sadrži figurice mame, tate i djece te figuru ptice, za glumu obiteljskih scena. Sadrži i knjižicu s uputama za slaganje i podacima obožavatelja koji je osmislio komplet za seriju LEGO Ideas i LEGO dizajneru.

 

Set sadrži: 3036 dijelova.
Preporučena dob: 16+ godina.
Tip proizvoda LEGO Ideas
Brand LEGO®
Dobna Granica 16+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Ideas