text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Kopnena nagrada 70677ID EK000342299

LEGO Ninjago Kopnena nagrada 70677ID: EK000342299

Iskoristi mogućnost plaćanja do 36 rata od 7.10. do 5.12.2022. ili do isteka zaliha.

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Cijena
1.099,00 kn

145,86 €

Pridruži se akcijskim figurama Wuu, Kaiju, Jayu, Nyji i Coleu FS iz serije Ninjago® u njihovu nevjerojatnom mobilnom zapovjednom centru, Kopnenoj nagradi. Upravljaj kamionom ninja preko pješčane Pu...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pridruži se akcijskim figurama Wuu, Kaiju, Jayu, Nyji i Coleu FS iz serije Ninjago® u njihovu nevjerojatnom mobilnom zapovjednom centru, Kopnenoj nagradi. Upravljaj kamionom ninja preko pješčane Pustinje Propasti i zavrti oštre šurikene. Uleti u bitku protiv Aspheere i Eksplozivnih Guja pa ispali iz topa i pucača na opruge. Digni letača i započni napad pucačem. Zgrabi oružje iz Kopnene nagrade i odvezi se na motociklu. Moraš poraziti Aspheeru i osvojiti moćni Svitak zabranjenog spinjitzua!

• Komplet sadrži 9 novih figurica iz serije LEGO® NINJAGO® iz lipnja 2019.: akcijske figure ninja Wua, Kaija, Jaya, Nyje i Colea FS-a (zabranjeni spinjitzu) te Aspheeru, Chara, eksplozivnog razbijača i eksplozivnog ubojicu.
• Kamion Kopnena nagrada ima kotače s pozlaćenim naplacima i funkciju upravljanja, 2 oštra pozlaćena šurikena, odvojivi letač, rotirajući top, pucač na opruge na uvlačenje, 2 ukrašena tekstilna jedra (1 je na odvojivom letaču), detaljno uređenu unutrašnjost s kokpitom za dvije figurice, dojo s 2 stalka za oružje, arkadnu igru koja se može sastaviti, čajnik te stražnji odjeljak koji se može otvoriti i u kojemu se nalazi mali četverokotač.
• Odvojivi letač ima kokpit za dvije figurice koji se otvara, 2 pucača i rasklopive potisnike.
• Četverokotač ima sjedalo za figuricu.
• Okreni prekidač na stražnjem dijelu i okreni kotače kako bi upravljao Kopnenom nagradom.
• Vozi Kopnenu nagradu i oštri će se šurikeni sami pokretati.
• Oružje uključuje Kaijeve katane srebrne i zlatne boje, Jayeve katane srebrne boje i pozlaćene nunčake, Nyjinu katanu srebrne boje i pozlaćeno koplje, Wuov bo štap, Charovo zmijsko žezlo, handžar eksplozivnog razbijača i mač eksplozivnog ubojice.
• Dodatni elementi uključuju držače Kaijevih, Jayevih i Nyjinih katana, „osnaženu” kapuljaču Colea FS-a i novi vrtuljak tornada iz lipnja 2019., Wuov novi plašt iz lipnja 2019., Aspheerin Svitak zabranjenog spinjitzua, zmijski oklop i štit Aspheere i eksplozivnog razbijača te štit eksplozivnog ubojice.
• Komplet s kamionom sjajna je igračka za djecu koja žele odglumiti uzbudljivu akciju iz televizijske serije NINJAGO®.
• Kopnena nagrada za ninje visoka je više od 22 cm, duga 50 cm, a široka 18 cm.
• Odvojivi letač visok je više od 13 cm, dug 31 cm, a širok 30 cm.

Set sadrži 1178 dijelova.
Preporučena dob: 9+ godina.
Tip proizvoda LEGO Ninjago
Brand LEGO®
Dobna Granica 9+
Namijenjeno za Dječake
Tema Ninjago