text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Tamnice Kosturskog Vrača 71722ID EK000335777

LEGO Ninjago Tamnice Kosturskog Vrača 71722ID: EK000335777

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
849,00 kn

112,68 €

Udruži se s Junakom Coleom, Junakom Zaneom i Junakom Lloydom u borbi protiv Kosturskog Vrača u opasnim tamnicama! Budi na oprezu jer su u tamnicama postavljene brojne zamke, a čuvaju ih zli ratnici...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Udruži se s Junakom Coleom, Junakom Zaneom i Junakom Lloydom u borbi protiv Kosturskog Vrača u opasnim tamnicama! Budi na oprezu jer su u tamnicama postavljene brojne zamke, a čuvaju ih zli ratnici: Murt, Ginkle i probuđeni ratnik. Moraš izbjeći sve te opasnosti, pronaći Sjenoviti mač oslobođenja i spasiti ninje iz zatvorske ćelije. Samo ti možeš spasiti stvar!

• Akcijski komplet igračaka LEGO® NINJAGO® Tamnice Kosturskog Vrača (71722) s 8 figurica, uključujući ninje Junaka Colea, Junaka Zanea i Junaka Lloyda.
• U modelu tamnica kreativna djeca mogu uživati u beskrajnim satima glume uzbudljivih bitaka iz televizijske serije.
• Vrhunska LEGO igra na ploči Komplet za slaganje za djecu može biti i zanimljiva igra na ploči iz serije NINJAGO.
• Obožavatelji ninja bacaju kockice iz čaše i kreću se kroz tamnice, izbjegavajući zamke, lavu, pokretne mostove i ratnike Kosturskog Vrača kako bi osvojili Sjenoviti mač oslobođenja i oslobodili ninje iz zatvora.
• Može se kombinirati s drugim LEGO kompletima u golemu igru na ploči. LEGO igračke donose svijet kreativne zabave.
• Uz igračke za slaganje iz serije LEGO NINJAGO djeca mogu pobjeći u svijet iz mašte i neprestane akcije gdje se mogu boriti uz junake ninje protiv sila zla.
• Obožavatelji serije NINJAGO uživjet će se u igri uloga s oružjem ninja, figurama za sastavljanje, autima, zmajevima i brojnim drugim elemetima.

Set sadrži 1171 dio.
Preporučena dob: 9+ godina.
Tip proizvoda LEGO Ninjago
Brand LEGO®
Dobna Granica 9+
Namijenjeno za Dječake
Tema Ninjago