text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Turnir elemenata 71735ID EK000366595

LEGO Ninjago Turnir elemenata 71735ID: EK000366595

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
249,00 kn

33,05 €

Cijena
219,00 kn

29,07 €

Udruži se s ninjama i vladarima elemenata u akcijskom turniru za pokazivanje vještina ninji! Uprizori dvoboje između Jaya i Jacoba ili Boloba i Gravisa na borbenoj platformi hrama. Uskoči u or...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Udruži se s ninjama i vladarima elemenata u akcijskom turniru za pokazivanje vještina ninji! Uprizori dvoboje između Jaya i Jacoba ili Boloba i Gravisa na borbenoj platformi hrama.
Uskoči u oružje za vrtnju, navuci koturaljke ili se okušaj u rukovanju rotirajućim oružjem u treningu za ninju. Tko će osvojiti dragocjenu oštricu od žada i biti prvak Turnira elemenata?

• Komplet za slaganje iz kolekcije Legacy LEGO® NINJAGO® Turnir elemenata (71735) sadrži veoma detaljan i interaktivan hram u kojem djeca mogu usvajati vještine ninja i organizirati nevjerojatne bitke.
• Komplet igračaka s ninjama sadrži 7 figurica: ninje Jaya, Kaija i Lloyda iz kolekcije Legacy, vladare elemenata Boloba, Gravisa i Jacoba te zlog Eyezora iz 4. sezone televizijske serije.
• Hram ninja sadrži borbenu platformu za uzbudljive dvoboje, rotirajuću platformu za oružje i oružje za vrtnju koji pomažu u usvajanju vještina ninja te zbirku oštrica od žada kao nagrade.
• Sadrži kolekcionarsku zlatnu figuricu Lloyda iz kolekcije Legacy s malim postoljem, kojom obilježavamo 10. godišnjicu igračaka iz serije NINJAGO®.
• Potražite još posebnih kolekcionarskih zlatnih figurica u drugim kompletima iz serije NINJAGO®: Razbijač gromada (71736) i Ninja jurilica X-1 (71737) te Bitka Zaneova titanskog robota (71738).
• Komplet igračaka za borbu od 283 dijela s kolekcionarskim figurama zabavan je djeci od 6 godina i starijoj te je savršen poklon za dječaka ili djevojčicu koji obožavaju NINJAGO®.
• Hram ninja visok je više od 17 cm, širok 16 cm, a dubok 24 cm. Prijenosni komplet za igru bilo gdje, na putu ili kod kuće.
• LEGO® NINJAGO® ima nevjerojatnu zbirku fora igračaka uz koje djeca satima mogu uživati u maštovitoj zabavi dok usvajaju ključne životne vještine i kreću na pustolovine s junacima ninjama.
• LEGO® kocke već se više od šest desetljeća izrađuju od najkvalitetnijih materijala kako bi se uvijek pouzdano razdvajale. Nisu potrebne vještine ninje!
• LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti na svijetu, pa su vaša djeca u sigurnim rukama uz komplete igračaka LEGO.

Set sadrži 283 dijela.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO Ninjago
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Ninjago