text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Zadnji let Destiny's Bountyja 71749ID EK000386943

LEGO Ninjago Zadnji let Destiny's Bountyja 71749ID: EK000386943

349,00 kn
Cijena
299,00 kn
Zaplovi s Kaijem, Zaneom i Jayem na brodu ninja i sudjeluj u epskoj bitki na moru protiv duha ninje Karenna. Skoči na superbrzi skuter ili sjedni na leđa zmaja koji dolijeće s neba. Uhvati ovog opa...  Saznaj više

Dostavljamo već od 26.05.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Zaplovi s Kaijem, Zaneom i Jayem na brodu ninja i sudjeluj u epskoj bitki na moru protiv duha ninje Karenna. Skoči na superbrzi skuter ili sjedni na leđa zmaja koji dolijeće s neba. Uhvati ovog opasnog zlikovca i pristani na malom otoku pa ga baci u zatvor!• LEGO® NINJAGO® Zadnji let Destiny’s Bountyja (71749) uvodi mališane u slaganje nakon kojeg mogu odglumiti priče o ninjama u kompletu s LEGO brodom punim zanimljivih elemenata.
• Komplet sadrži 4 figurice: ninje Kaija, Zanea i Jaya i njihova neprijatelja duha ninje Karenna te početničku kocku za brzi početak zabave.
• Brod Destiny’s Bounty ima jedro od folije, rotirajuće potisnike, kormilo, vodeni skuter koji se može odvojiti i sidro na lancu koje će doista pokrenuti maštu mališana.
• Komplet igračaka sadrži i zmaja s krilima kojima maše kada mu djeca pritisnu leđa. Tu je i sedlo za figurice ninja.
• Sjajan poklon za rođendan ili blagdane za zaljubljenike u ninje od 4 godine i starije koji žele naučiti slagati LEGO® kocke.
• Brod Destiny’s Bounty visok je više od 21 cm, dug 32 cm, a širok 12 cm. Savršene je veličine za dječju igru kod kuće ili na putu.
• Jednostavne slikovne upute polako vode djecu kroz proces slaganja.
• Dječje iskustvo slaganja može biti još bolje uz digitalni priručnik Instructions PLUS. Ima alate za približavanje, okretanje i nevidljivi način rada, pa slaganje postaje dijelom zabave.

Set sadrži: 147 dijelova
Preporučena dob: 4+ godina

Tip proizvoda LEGO Ninjago
Brand LEGO®
Dobna Granica 4+
Namijenjeno za Predškolarce 4 - 6
Tema Ninjago