text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Zaneov minostvor 71719ID EK000322890

LEGO Ninjago Zaneov minostvor 71719ID: EK000322890

Iskoristi mogućnost plaćanja do 36 rata od 7.10. do 5.12.2022. ili do isteka zaliha.

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Cijena
439,90 kn

58,38 €

Udruži se s Junakom Coleom i Junakom Zaneom dok jašu moćnog minostvora u bitku kako bi pobjegli iz tamnica Shintara. Ispali iz bacača diskova minostvora na zlobne Ginklea i Glecka. Moraju pobijedit...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Udruži se s Junakom Coleom i Junakom Zaneom dok jašu moćnog minostvora u bitku kako bi pobjegli iz tamnica Shintara. Ispali iz bacača diskova minostvora na zlobne Ginklea i Glecka. Moraju pobijediti ovoj borbi za život! Mogu li tvoji hrabri junaci ninje pobijediti i osloboditi se iz mračnog i strašnog podzemnog svijeta?

• Sjajni komplet za igru LEGO® NINJAGO® Zaneov minostvor (71719). Igračka za slaganje za djecu savršena je za one koji vole igre na ploči iz serije NINJAGO i uzbudljive priče s figuricama ninja za slaganje.
• Komplet za igru s ninjama sadrži Junaka Zanea, Junaka Colea i njihova minostvora koji se bore protiv Gecklea Ginklea i Glecka u njihovoj utvrdi za uzbudljive bitke. U kompletu je i čaša za kocke koja će poslužiti u igri na ploči NINJAGO.
• Komplet sa Zaneom iz serije NINJAGO® iz lipnja 2020. sadrži 4 figurice i minostvora za glumu scena iz tamnica Shintara. Likovi mogu biti i pijuni ako se djeca odluče natjecati u uzbudljivoj igri na ploči iz serije LEGO® NINJAGO.
• LEGO® igra na ploči od 616 dijelova donosi uzbudljivo iskustvo slaganja za dječake i djevojčice od 8 godina i starije te je sjajan rođendanski poklon ili LEGO dar za bilo koju prigodu. Akcijska igračka potiče samostalnu maštovitu igru ili igru u društvu.
• Nevjerojatna igračka odlične je veličine za igru kod kuće ili na putu. Figura moćnog LEGO® NINJAGO® minostvora visoka je više od 18 cm, duga 26 cm, a široka 7 cm.
• Za igru na ploči iz serije LEGO® NINJAGO nisu potrebne baterije, spreman je za igru čim je izvadite iz kutije. Srednjovjekovne igračke s ninjama pokreće isključivo dječja mašta, pa zabava nikada ne mora završiti.
• Ovo je savršena zabavna igračka za mlade LEGO® graditelje. Uz kocke i figure dolaze jednostavne upute, pa akcija može brzo početi.
• Zabavne igračke iz serije LEGO® NINJAGO® djeca mogu pobjeći u uzbudljivi svijet akcije iz mašte u kojem se njihovi omiljeni ninje bore protiv brojnih zlikovaca. Ovo je idealan način za poticanje kreativne igre!
• LEGO® kocke ispunjavaju najviše standarde industrije od 1958., pa možemo zajamčiti da su uvijek skladne, kompatibilne te da se jednostavno razdvajaju svaki put.
• Ove LEGO® kocke i dijelovi strogo su testirani i ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete. Dovoljno su snažne da izdrže i udar minostvora!

Set sadrži 616 dijelova.
Preporučena dob: 8+ godina.
Tip proizvoda LEGO Ninjago
Brand LEGO®
Dobna Granica 8+
Namijenjeno za Dječake
Tema Ninjago