text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Star Wars Anakinov presretač Jedija 75281ID EK000342280

LEGO Star Wars Anakinov presretač Jedija 75281ID: EK000342280

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
249,00 kn

33,05 €

Udruži se s Anakinom Skywalkerom i upravljaj njegovim sjajnim presretačem Jedija iz serije LEGO® Star Wars™! Stavi pouzdanog droida R2-D2-a na krilo, uskoči u pilotsku kabinu i kreni u galaktičku b...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Udruži se s Anakinom Skywalkerom i upravljaj njegovim sjajnim presretačem Jedija iz serije LEGO® Star Wars™! Stavi pouzdanog droida R2-D2-a na krilo, uskoči u pilotsku kabinu i kreni u galaktičku bitku. Otvori zakrilca i napadni punom brzinom. Pucaj iz pucača na opruge pa ih ponovno napuni. A kada sletiš, ne zaboravi uzeti Anakinov svjetlosni mač ispod krila i obrani se od neprijateljskih sila!

• Djeca će uživati u glumi Anakina Skywalkera koji upravlja modelom presretača Jedija (75281) od LEGO® kocaka, legendarnog vozila iz filmova Ratovi zvijezda: Osveta Sitha i Ratovi zvijezda: Ratovi klonova.
• Igračka za slaganje iz serije LEGO® Star Wars™ sadrži LEGO figuricu Anakina Skywalkera i LEGO figuru droida R2-D2-a za glumu akcije. Anakin stane u kabinu presretača Jedija koja se otvara, a R2-D2 može sjediti na krilu.
• Model presretača Jedija za slaganje i igru ima novi dizajn iz kolovoza 2020., 2 pucača na opruge za igru bitke i zakrilca koja se rasklapaju za napadački način rada. Anakinov svjetlosni mač i rezervno streljivo mogu se zakvačiti ispod krila.
• Komplet za slaganje od 248 dijelova sjajan je za samostalnu igru ili igru u društvu, a može se izvrsno kombinirati i s drugim kompletima iz serije LEGO® Star Wars™ te je sjajan rođendanski poklon, dar za blagdane ili posebno iznenađenje za djecu od 7 godina i stariju.
• Anakinov presretač Jedija visok je više od 6 cm, dug 19 cm, a širok 17 cm. Za još više kreativne zabave obožavatelji mogu upravljati vozilom i u videoigri LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
• LEGO® komplet s temom iz filma Ratovi zvijezda: Ratovi klonova sastoji se isključivo od LEGO kocaka za slaganje i pokreće je dječja kreativnost, baterije nisu potrebne, pa akcijske pustolovine u svemiru nikada ne gube energiju!
• Je li vaš mališan novi u svijetu LEGO® kompleta? Bez brige. Komplet igračaka za slaganje iz serije Star Wars™ sadrži jednostavne, ilustrirane upute, pa može sigurno slagati... I osjećati se sjajno kao Jedi!
• Igračke za slaganje iz serije LEGO® Star Wars™ otvaraju detaljnu galaktiku zabavnih pustolovina slaganja i glume za djecu (i odrasle obožavatelje) u kojima mogu glumiti scene iz sage ili smišljati vlastite kreativne pustolovine.
• Ne morate primijeniti Silu za spajanje i razdvajanje LEGO® kocaka u ovom kompletu s Anakinom Skywalkerom! Ispunjavaju najviše standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti skladnost i savršeno, jednostavno spajanje.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, lomimo, savijamo, grijemo i analiziramo kako bismo bili sigurni da svi kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti ovdje na Zemlji i u dalekim galaktikama!

Set sadrži 248 dijelova.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tip proizvoda LEGO Star Wars
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Dječake
Tema Star Wars