text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Star Wars Dvoboj na Mandaloreu 75310ID EK000399861

LEGO Star Wars Dvoboj na Mandaloreu 75310ID: EK000399861

179,00 kn
Cijena
149,00 kn
Udruži se s Ashokom Tano u epskom dvoboju s Darthom Maulom na Mandaloreu! Uđi u prijestolnu dvoranu i upotrijebi 2 svjetlosna mača za napad. Izbjegni svjetlosni mač Dartha Maula s dvjema oštricama ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 26.05.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Udruži se s Ashokom Tano u epskom dvoboju s Darthom Maulom na Mandaloreu! Uđi u prijestolnu dvoranu i upotrijebi 2 svjetlosna mača za napad. Izbjegni svjetlosni mač Dartha Maula s dvjema oštricama i izbaci ga kroz prozor. Pronađi laserski pištolj skriven u tajnoj ladici prijestolja. Zaključaj Dartha Maula u trezor u koji je jednom zarobio vladare Sile i vrati moć nad Mandaloreom.• Djeca će uživati u dvobojima svjetlosnim mačevima iz serije Ratovi zvijezda: Ratovi klonova i smišljanju novih napetih priča uz igračku za slaganje Dvoboj na Mandaloreu (75310).
• Sadrži 2 LEGO® figurice: Ahsoku Tano s 2 svjetlosna mača i Dartha Maula sa svjetlosnim mačem s dvjema oštricama za glumu bitaka.
• Sadrži prijestolje za slaganje s tajnim pretincem u kojem je laserski pištolj, ukrašenu okolinu s prozorom koji iskače te mandalorski trezor s prostorom za LEGO® figuricu.
• Nevjerojatna igračka za slaganje sjajna je za samostalno ili grupno slaganje i igru. Najbolji je rođendanski poklon, blagdanski dar ili zabavna poslastica za kreativnu djecu od 7 godina i stariju koja vole seriju Ratovi zvijezda: Ratovi klonova.
• Prijestolje je visoko više od 8 cm, široko 8 cm, a duboko 7 cm. Maleni komplet lako će stati u dječji ruksak i biti spreman za igru kamo god pođu.
• Želite kupiti model od 147 dijelova nekomu tko tek otkriva LEGO® kocke? Nema problema. Uz njega dolaze ilustrirane i jednostavne upute, pa mogu samouvjereno slagati.
• Obožavatelji svih dobi naći će neki komplet iz serije LEGO® Star Wars™ koji će ih oduševiti, bilo da žele odglumiti nezaboravne scene, smišljati vlastite priče ili jednostavno sastaviti i izložiti autentične modele za slaganje.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije da bi se jednostavno i sigurno spajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® kocke i dijelovi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za sigurnost.

Set sadrži: 147 dijelova
Preporučena dob: 7+ godina

Tip proizvoda LEGO Star Wars
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Dječake
Tema Star Wars