text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Chain Chomp čeka u prašumi - komplet za proširenje 71381ID EK000366553

LEGO Super Mario Chain Chomp čeka u prašumi - komplet za proširenje 71381ID: EK000366553

199,00 kn
Cijena
179,00 kn
Proširi početnu stazu LEGO® Super Mario™ uzbudljivim izazov s Chainom Chompom! Uđi u Soda Jungle i pazi da ne staneš u otrovnu močvaru. Skoči na Bramballa trnovitih nogu i porazi ga. Skoči na ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Proširi početnu stazu LEGO® Super Mario™ uzbudljivim izazov s Chainom Chompom! Uđi u Soda Jungle i pazi da ne staneš u otrovnu močvaru.
Skoči na Bramballa trnovitih nogu i porazi ga. Skoči na platformu da makneš Chaina Chompa s puta. Kada se opasni zubati neprijatelj oslobodi, skoči na blok s novčićem i osvoji nagradu!


• Djeca mogu dodati izazov skakanja Soda Jungle početnoj stazi igre LEGO® Super Mario™ zabavnim kompletom za proširenje Chain Chomp čeka u prašumi (71381) i natjecati se s prijateljima.
• Jedinstveni komplet igračaka sadrži LEGO® figurice 2 legendarna neprijatelja Super Marija, Chaina Chompa i Bramballa, koje LEGO® Mario™ (figura nije u kompletu) treba poraziti.
• Sadrži platformu za skakanje na kojoj možete maknuti Chaina Chompa s puta i blok s novčićem koji igračima donosi dodatne digitalne novčane nagrade.
• LEGO® komplet za slaganje od 160 dijelova zabavan je rođendanski ili blagdanski poklon za djecu od 7 godina i stariju. Mogu ga dodati početnoj stazi Pustolovine s Mariom (71360), koja je potrebna za interaktivnu igru.
• Modul je visok više od 10 cm, širok 21 cm, a dubok 15 cm u osnovnom obliku. Može se mijenjati i kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ na mnogo načina.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, siguran prostor u kojem djeca mogu dijeliti ideje i druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju omiljeni lik svih obitelji, a uz njih obožavatelji dobivaju neograničene mogućnosti proširenja, preuređivanja i stvaranja vlastitih jedinstvenih razina.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili kompatibilni i sigurno se i pouzdano spajali i razdvajali. Tako je još od 1958.
• LEGO® elementi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za kvalitetu.

Set sadrži 160 dijelova.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario