text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Gospodar svoje pustolovine - komplet za tvorce 71380ID EK000366571

LEGO Super Mario Gospodar svoje pustolovine - komplet za tvorce 71380ID: EK000366571

Cijena
459,00 kn
Obogati igru LEGO® Super Mario™ i stvori jedinstvene razine u kompletu za tvorce! Odaberi nagrade za LEGO® Marija (figura nije dio kompleta) s vremenskim blokom za prilagodbu i blokovima s upitniko...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Obogati igru LEGO® Super Mario™ i stvori jedinstvene razine u kompletu za tvorce! Odaberi nagrade za LEGO® Marija (figura nije dio kompleta) s vremenskim blokom za prilagodbu i blokovima s upitnikom za prilagodbu.
Osmisli nove izazove i uvedi Larryja i Goombu, Bob-ombu i Koopu Paratroopu u igru. Dodaj posebnu cijev: Dash 30 i pokušaj završiti razinu za 30 sekundi i osvoji još više novčića!


• Sadrži LEGO® figurice 4 legendarna neprijatelja iz igre Super Mario™, Larryja i Goombe, Bob-ombe i Koope Paratroope, za još bogatije iskustvo igre.
• Sadrži stroj za prilagodbu, vremenski blok za prilagodbu i 2 bloka s upitnikom za prilagodbu, tako da igrači mogu odabrati vlastite nagrade, te posebnu cijev: Dash 30 za još mogućnosti interaktivne igre.
• Komplet s modelom sadrži kliznu platformu i mnogo LEGO® elemenata za sastavljanje novih izazova i pokretanje raznih reakcija LEGO® Marija (figura nije dio kompleta).
• LEGO® komplet za slaganje od 366 dijelova zabavan je rođendanski ili blagdanski poklon za kreativnu djecu od 6 godina i stariju. Mogu ga dodati početnoj stazi Pustolovine s Mariom (71360), koja je potrebna za interaktivnu igru.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, nadahnuće za kreativne načine slaganja i igre te druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju legendarni lik koji sve obitelji vole, s mnogo mogućnosti proširenja, preuređivanja i prilagodbe jedinstvenih razina za igru u društvu ili samostalnu igru.
• LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju stroge standarde industrije kako bismo bili sigurni da se jednostavno i sigurno spajaju svaki put.
• LEGO® dijelove bacamo, lomimo, savijamo, grijemo i temeljito analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži 366 dijelova.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario