text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Kompleti s likovima – 4. serija 71402ID EK000420104

LEGO Super Mario Kompleti s likovima – 4. serija 71402ID: EK000420104

35,00 kn
Cijena
29,00 kn
Neka razine igre LEGO® Super Mario™ postanu još napetije uz 10 kolekcionarskih kompleta s likovima. Svi kompleti iz 4. serije sadrže po jedan lik koji se može složiti s akcijskom oznakom za poveziv...  Saznaj više

Dostavljamo već od 25.01.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Neka razine igre LEGO® Super Mario™ postanu još napetije uz 10 kolekcionarskih kompleta s likovima. Svi kompleti iz 4. serije sadrže po jedan lik koji se može složiti s akcijskom oznakom za povezivanje s početnom stazom. To mogu biti Mechakoopa, Para-Biddybud, Stingby ili Bully. Možda se u paketu kriju Freezie, Ant Trooper, Goombrat, Coin Coffer ili Scaredy Rat. A možda i slatki mali pingvin. Otvori komplet i saznaj!

• Kolekcionarski likovi iz igre LEGO® Super Mario™ – poklonite djeci još mogućnosti interaktivne igre uz Komplete s likovima – 4. serija (71402). Svaki komplet sadrži tajanstveni lik za slaganje s akcijskom oznakom.
• Možete ih sakupiti 10, sastaviti ih i igrati se njima – Mechakoopa, Para-Biddybud, Stingby, Bully, Freezie, Ant Trooper, Goombrat, Coin Coffer, Scaredy Rat i mali pingvin.
• Za interaktivnu igru potrebna je početna staza (71360 ili 71387) – za igru je potreban jedan od kompleta s početnim stazama u kojima su figure LEGO® Marija (u kompletu 71360) i LEGO® Luigija (u kompletu 71387).
• Mali modeli u svakom kompletu – djeca mogu koristiti model kao postolje ili dio razina koje osmisle. LEGO® Mario™ ili LEGO® Luigi™ reagiraju na likove na razne načine.
• Poklon za bilo koju prigodu za djecu od 6 godina i stariju – poklonite komplete s likovima iz serije LEGO® Super Mario™ kao malu nagradu, rođendanski poklon ili blagdanski dar za djecu.
• Sastavite jedinstvene razine – dodajte likove početnim stazama i kompletima za proširenje igre LEGO® Super Mario™ i dobit ćete nove izazove za samostalnu igru ili igru u društvu.
• Tiskane i digitalne upute – potražite priručnik za slaganje u svakom kompletu i popratnoj aplikaciji LEGO® Super Mario™. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Neograničena kreativnost – u kolekcionarskim kompletima za igru iz serije LEGO® Super Mario™ likovi iz igre Super Mario™ oživljavaju i donose neograničen broj kreativnih mogućnosti širenja i slaganja.

Set sadrži: 9 dijelova.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario