text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Nintendo Entertainment System™ 71374ID EK000375852

LEGO Super Mario Nintendo Entertainment System™ 71374ID: EK000375852

Cijena
1.599,00 kn
Volite li videoigre? Jeste li igrali Super Mario Bros.™ u djetinjstvu? Ili samo uživate u praktičnim i kreativnim aktivnostima u slobodno vrijeme? Ako se prepoznajete u nečemu, nostalgični komplet ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 01.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Volite li videoigre? Jeste li igrali Super Mario Bros.™ u djetinjstvu? Ili samo uživate u praktičnim i kreativnim aktivnostima u slobodno vrijeme? Ako se prepoznajete u nečemu, nostalgični komplet LEGO® Nintendo Entertainment System™ (71374) savršen je za vas.
Autentičan i interaktivan NES od kocaka pun je realističnih detalja, uključujući prostor za Game Pak koji se otvara i ima funkciju zaključavanja te upravljač sa spojnim kabelom i utikačem. Uz konzolu dolazi i retro TV, koji se može sastaviti, s plosnatom 8-bitnom figurom Marija koji se pomiče na zaslonu te akcijska kocka za skeniranje s LEGO® Mariom (figura ne dolazi u kompletu; pronađite je u kompletu s početničkom stazom igre LEGO® Super Mario™, 71360), koji će reagirati na neprijatelje s ekrana, prepreke i energetske pakete baš kao u igri Super Mario Bros.
Kreativna zabava! Jedinstveni komplet dio je inspirativne kolekcije LEGO kompleta za slaganje za odrasle koji su fantastični pokloni koje možete kupiti sebi ili kreativnim prijateljima koji uživaju u izazovima samostalne izrade i ponosnom izlaganju svojih kreacija.

• Prisjetite se lijepih vremena dok sastavljate Nintendo Entertainment System™ (71374) od LEGO® kocaka s mnogo detalja i interaktivni televizor u stilu 1980-ih na kojem se prikazuje klasična igra Super Mario Bros.™
• TV ima zaslon koji se pomiče ručicama, a ako skenirate akcijsku kocku tako da stavite LEGO® Marija (figura ne dolazi u kompletu) u prostoru na gornjem dijelu, reagirat će na neprijatelje s ekrana, prepreke i energetske pakete.
• Možete ponovno stvoriti autentične detalje konzole NES u LEGO® stilu. Tu su upravljač i otvor za Game Pak koji se može sastaviti s realističnom funkcijom zaključavanja koja će oduševiti obožavatelje igre Super Mario Bros.™
• Bilo da ste igrali igrice na NES-u u mladim danima, da obožavate retro stvari ili samo tražite zabavan i kreativan projekt za samostalnu izradu koji će vas zaokupiti i osvježiti, komplet za slaganje modela od 2464 dijela savršen je za vas.
• TV za slaganje visok je više od 22,5 cm, širok 23,5 cm, a dubok 16 cm te izgleda sjajno kada ga izložite pored modela NES-a kod kuće ili u uredu. Osim toga, najbolji je LEGO® poklon za prijatelje koji vole videoigrice.
• Baterije nisu potrebne, samo kombinirajte ovaj komplet za igru s figurom LEGO® Marija iz kompleta LEGO® Super Mario™ Početnička staza Pustolovine s Mariom (71360) kako biste pokrenuli interaktivna svojstva TV-a.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, lomimo, savijamo, grijemo i temeljito analiziramo kako bismo bili sigurni da jedinstveni LEGO komplet ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži: 2646 dijelova
Preporučena dob: 18+ godina
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 18+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Super Mario