text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Paket za energiju - tanuki Mario 71385ID EK000366602

LEGO Super Mario Paket za energiju - tanuki Mario 71385ID: EK000366602

Cijena
39,00 kn
Unaprijedi pustolovine u igri LEGO® Super Mario™ u stvarnom životu Paketom za energiju – tanuki Mario! Odjeni figuru LEGO® Marija (nije dio kompleta) u odijelo i gledaj njegove jed...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Unaprijedi pustolovine u igri LEGO® Super Mario™ u stvarnom životu Paketom za energiju – tanuki Mario! Odjeni figuru LEGO® Marija (nije dio kompleta) u odijelo i gledaj njegove jedinstvene reakcije.
Zavrti ga i zaradi dodatne novčiće prije nego što skočiš na neprijatelje. Kako sjajan način za dodatnu zabavu s razinama igre LEGO® Super Mario™ koje sam stvoriš!


• Nadogradite mogućnosti igre s LEGO® Super Mariom za djecu u Paketu za energiju – tanuki Mario (71385) s interaktivnim odijelom za LEGO® figuru Marija (nije dio kompleta).
• Dodatak od kocaka odgovara LEGO® figuri Marija na početnoj stazi u kompletu Pustolovine s Mariom (71360).
• Kada LEGO® Mario™ nosi ovo odijelo, igrači ga mogu zavrtjeti i zaraditi dodatne digitalne novčiće prije nego što skoči na neprijatelje.
• Kolekcionarska igračka za slaganje fora je rođendanski ili blagdanski poklon za djecu i obožavatelje od 6 godina i starije. Mogu urediti početnu stazu Pustolovine s Mariom (71360) i komplete za proširenje.
• Dostupne su i druge nadogradnje LEGO® Marija za dodavanje početnoj stazi i kompletima za proširenje, uključujući Paket za energiju – pingvin Mario (71384).
• Paket sadrži jednostavne upute tako da djeca mogu graditi samostalno.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ dolazi s uputama za izgradnju i sigurna je platforma za djecu za dijeljenje ideja i još mnogo toga. Pogledajte popis kompatibilnih Android i iOS uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kompleti igračaka za slaganje iz serije LEGO® Super Mario™ iznimno su popularni, oživljavaju legendarni lik za Nintendo®, a uz njih djeca mogu proširiti i prilagoditi razine za stvaranje jedinstvenih i zabavnih izazova.
• Još od 1958. LEGO kocke ispunjavaju stroge standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti skladnost, kompatibilnost i sigurno spajanje svaki put.
• LEGO® elementi testiraju se na gotovo sve zamislive načine i analiziraju kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.

Set sadrži 13 dijelova.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario