text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Početna staza Pustolovine s Luigijem 71387ID EK000400713

LEGO Super Mario Početna staza Pustolovine s Luigijem 71387ID: EK000400713

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
379,00 kn
Cijena
350,00 kn
Uđi u svijet serije LEGO® Super Mario™, ili ga proširi, uzbudljivom početnom stazom! Gledaj kako LEGO® Luigi™ reagira na Ružičastog Yoshija, Booma Booma i Bonea Goomu na stvorenim razinama. Vrti se...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uđi u svijet serije LEGO® Super Mario™, ili ga proširi, uzbudljivom početnom stazom! Gledaj kako LEGO® Luigi™ reagira na Ružičastog Yoshija, Booma Booma i Bonea Goomu na stvorenim razinama. Vrti se, klackaj i leti da prikupiš novčiće. Pronađi blok ? i zaradi moć superzvijezde. Igraj s prijeteljima ili obitelji i poveži se figurom LEGO® Mario™ jer opremanje je zabavno i zaradit ćeš bonus novčiće!Uvedite obožavatelje igre Super Mario™ u svijet serije LEGO® Super Mario™ u kompletu Početna staza Pustolovine s Luigijem (71387) s LEGO® figurom Luigija za zabavnu interaktivnu igru.
• LEGO® Luigi™ ima senzor boja, LCD zaslon za prikaz raznih brzih reakcija na pokret te zvučnik koji reproducira prepoznatljive zvukove i glazbu iz videoigrice.
• Pomičite LEGO® Luigija od početka do ciljnog koplja, neka prikuplja novčiće kada svlada izazove klackalice i letenja ili se poveže s blokom ?, Ružičastim Yoshijem, Boomom Boomom i Boneom Goombom.
• Figura LEGO® Luigi™ može se povezati preko Bluetootha s drugim LEGO Luigijem ili LEGO® Mario™ (dodatne figurice nisu uključene) radi igre za 2 igrača gdje se kroz zabavu zarađuju dodatni novčići.
• Modularni LEGO® komplet za slaganje od 280 dijelova zabavan je poklon za kreativnu djecu od 6 godina i više. Može se preobličiti i kombinirati s drugim kompletima LEGO® Super Mario™ na puno načina.
• LEGO® figuru Luigija pokreću 2 baterije AAA (ne dolaze u kompletu), pa je iskustvo igre vrlo interaktivno te igrači odmah dobivaju povratne informacije i nagrade za kreativnost.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, kreativne savjete i siguran prostor za dijeljenje ideja. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na LEGO.com/devicecheck.
• Kolekcionarski kompleti serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju likove iz igre Super Mario, uz njih obožavatelji dobivaju neograničene mogućnosti proširenja, preuređivanja i stvaranja vlastitih razina.

Set sadrži: 280 dijelova
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario