text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Toadov lov na blago – proširena staza 71368ID EK000328384

LEGO Super Mario Toadov lov na blago – proširena staza 71368ID: EK000328384

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava.
Kupko dijeli kodove za popust. Saznaj više.
Akcija traje od 12.8. u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.

Cijena
469,00 kn
Dodaj ovaj nevjerojatni komplet za proširenje početničkoj stazi igre LEGO® Super Mario™ i kreni u lov na blago! Pomozi LEGO® Mariju (figura ne dolazi u kompletu) da prijeđe preko kliznih i okretnih...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dodaj ovaj nevjerojatni komplet za proširenje početničkoj stazi igre LEGO® Super Mario™ i kreni u lov na blago! Pomozi LEGO® Mariju (figura ne dolazi u kompletu) da prijeđe preko kliznih i okretnih platformi te mosta. Upoznaj Toada i Toadetu te porazi svakog Cheepa Cheepa i Goombu koji ti se nađu na putu. Pronađi blokove 1, 2, 3 oko Toadova sela i skoči na njih pravim redoslijedom da dobiješ dodatne novčiće!

• Djeca mogu dodati još poznatih likova, akcijskih kocaka i zabavnih izazova početničkoj stazi LEGO® Super Mario™ Pustolovine s Mariom uz raznobojni komplet za proširenje Toadov lov na blago (71368) koji se može složiti.
• Komplet igračaka iz serije LEGO® Super Mario™ sadrži kuće Toada, stablo, škrinju s blagom, klizne i okretne platforme i 10 akcijskih kocaka te figure Goombe, 2 Cheepa Cheepa te Toada i Toadete za sate igre.
• Igrači mogu pomoći LEGO® Mariju (figura ne dolazi u kompletu) da pronađe blokove 1, 2, 3 na stablu, iza vrata jedne od kuća Toadova i u škrinji s blagom te da skoče na njih pravim redom i zarade digitalne novčiće.
• Kreativna LEGO® igračka od 464 dijela zabavan je poklon za rođendan ili blagdan za djecu od 8 godina i stariju. Potaknut će ih da sastave i urede vlastite jedinstvene razine na početničkoj stazi Pustolovine s Mariom (71360).
• Modularni komplet visok je više od 17 cm, širok 44 cm, a dubok 41 cm u osnovnom obliku. Može se mijenjati i kombinirati s početničkom stazom i drugim kompletima za proširenje na mnogo načina.
• Za ovaj komplet za proširenje nisu potrebne baterije. Samo ga kombinirajte s figurom LEGO® Marija s početničke staze i igra postaje uzbudljivija.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ nudi digitalne upute za slaganje i korisne alate za pregled te nadahnuće za načine igre i druge značajke. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kolekcionarski kompleti igračaka za slaganje iz serije LEGO® Super Mario™ donose legendarni lik koji sve obitelji vole u stvarni svijet, a uz njih obožavatelji dobivaju mnogo mogućnosti proširenja, preuređivanja, prilagodbe i stvaranja vlastitih jedinstvenih izazova.
• Nisu potrebne moći superzvijezde za slaganje ili preuređivanje LEGO® kockama. Još od 1958. ispunjavaju najviše standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti skladno, sigurno spajanje svaki put.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, lomimo, savijamo, grijemo i temeljito analiziramo, tako da možete biti sigurni da ovaj kreativni komplet igračaka ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži 464 dijela.
Preporučena dob: 8+ godina.
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 8+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario