text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Zagonetni izazov cvijeta piranje - komplet za proširenje 71382ID EK000366635

LEGO Super Mario Zagonetni izazov cvijeta piranje - komplet za proširenje 71382ID: EK000366635

249,00 kn
Cijena
199,00 kn
Dodaj razinu za uništavanje Piranha Planta početnoj stazi igre LEGO® Super Mario™ ovim sjajnim kompletom za proširenje! Otrovna močvara prostire se po cijelom svijetu Soda Jungle, pa pazi da n...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dodaj razinu za uništavanje Piranha Planta početnoj stazi igre LEGO® Super Mario™ ovim sjajnim kompletom za proširenje!
Otrovna močvara prostire se po cijelom svijetu Soda Jungle, pa pazi da ne upadneš. Skoči na Spinyja i prikupi novčiće, a onda se zavrti na vrtuljku, sruši Piranha Plante i pronađi 3 bloka s novčićima. Skoči na sve njih u zadanom vremenu i osvoji veliku nagradu!


• Djeca mogu osmisliti izazove vrtnje i skakanja s Piranha Plantima u svijetu Soda Jungle od kocaka i dodati ga početnoj stazi LEGO® Super Mario™ kompletom za proširenje Zagonetni izazov cvijeta piranje (71382).
• Sadrži LEGO® figure legendarnih neprijatelja Super Marija, 2 Piranha Planta i Spinyja, koje LEGO® Mario™ (figura nije dio kompleta) treba poraziti.
• Sadrži vrtuljak za micanje Piranha Planta s puta i 3 bloka s crvenim novčićima. Ako igrači skoče na sva 3 odjednom u zadanom vremenu, osvajaju velike digitalne novčane nagrade.
• LEGO® komplet igračaka od 267 dijelova zabavan je rođendanski ili blagdanski poklon za kreativnu djecu od 7 godina i stariju koja imaju početnu stazu Pustolovine s Mariom (71360), potrebnu za interaktivnu igru.
• Modul je visok više od 9 cm, širok 8 cm, a dubok 16 cm u osnovnom obliku. Može se mijenjati i kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ na mnogo načina.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, nadahnuće za različite načine slaganja i igre te druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kolekcionarske igračke iz serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju omiljeni lik svih obitelji, a uz njih obožavatelji dobivaju neograničene mogućnosti proširenja, preuređivanja i stvaranja jedinstvenih razina za samostalnu ili grupnu igru.
• Još od 1958. LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni i kompatibilni te se lako i sigurno spajali svaki put.
• LEGO® kocke za slaganje testiraju se do najveće mjere kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za sigurnost.

Set sadrži 267 dijelova.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario