text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Technic Egzibicijski trkač na daljinsko upravljanje 42095ID EK000322432

LEGO Technic Egzibicijski trkač na daljinsko upravljanje 42095ID: EK000322432

689,90 kn
Cijena
599,00 kn
Pripremi se da isprobaš snažni LEGO® Technic Egzibicijski trkač na daljinsko upravljanje futurističkog dizajna s golemim gumama koje prianjaju uz tlo i velikim stražnjim zupčanicima za najveće ubrz...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pripremi se da isprobaš snažni LEGO® Technic Egzibicijski trkač na daljinsko upravljanje futurističkog dizajna s golemim gumama koje prianjaju uz tlo i velikim stražnjim zupčanicima za najveće ubrzanje! Uzmi daljinski upravljač i daj gas za opaku vožnju na stražnjim kotačima, vožnju preko prepreka te okrete i nagla skretanja dok voziš unaprijed ili unatrag. Ovo nevjerojatno 2-u-1 motorno vozilo za djecu dolazi u svijetloj kombinaciji žute i plave boje, a može se pretvoriti u sjajni trkač na daljinsko upravljanje!

• Sadrži brzo, potpuno motorizirano vozilo na daljinsko upravljanje s gusjenicama i velikim stražnjim lančanicima za sjajno ubrzanje.
• Uživaj u svježoj kombinaciji žute i plave boje s fora naljepnicama.
• Putuj preko neuređenog terena i prepreka, vozi unaprijed, unatrag, lijevo i desno, okreći se za 360° i izvodi nevjerojatne brzinske trikove na jednom kotaču.
• Sadrži sljedeće komponente iz serije LEGO® Power: 2 velika motora, prijemnik, kutiju za baterije i daljinski upravljač.
• Komplet iz serije LEGO® Technic osmišljen je tako da omogući potpuno i zabavno iskustvo slaganja i ima realistične pokrete i mehanizme, pa tako pomaže mladim graditeljima da razviju motoričke vještine, koordinaciju ruku i očiju te maštu.
• 2-u-1 motorizirana igračka može se pretvoriti u trkač na daljinsko upravljanje.
• Egzibicijski trkač na daljinsko upravljanje visok je više od 17 cm, dug 22 cm, a širok 15 cm.
• Trkač na daljinsko upravljanje visok je više od 12 cm, dug 20 cm, a širok 19 cm.

Set sadrži 324 dijela.
Preporučena dob: 9+ godina.
Tip proizvoda LEGO Technic
Brand LEGO®
Dobna Granica 9+
Namijenjeno za Dječake
Tema Technic