text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Technic Land Rover Defender 42110ID EK000373171

LEGO Technic Land Rover Defender 42110ID: EK000373171

1.499,00 kn
Cijena
1.399,00 kn
Istraži inovativnu izradu i dizajn jednog od najvećih svjetskih proizvođača gradskih i terenskih vozila impresivnom replikom Land Rover Defendera iz serije LEGO® Technic. To je sjajan model za izla...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Istraži inovativnu izradu i dizajn jednog od najvećih svjetskih proizvođača gradskih i terenskih vozila impresivnom replikom Land Rover Defendera iz serije LEGO® Technic. To je sjajan model za izlaganje kod kuće ili u uredu. Detaljna reprodukcija razvijena je u suradnji s poduzećem Land Rover i vjerno prikazuje lijepo izrađene i oblikovane površine, a ima i obilje realističnih funkcija, uključujući pogon na sve kotače s 3 prijenosnika, neovisnom suspenzijom na objema osovinama i funkcionalnim vitlom. Otvori vrata i pronaći ćeš detaljno izrađenu kabinu s funkcionalnim upravljačem, detaljnom nadzornom pločom i novim sustavom prijenosa iz listopada 2019. s 2 poluge za visoke ili niske prijenosne omjere i birač za promjenu brzina, najsofisticiraniji mjenjač u seriji LEGO dosad! Možeš i spustiti stražnja sjedala unaprijed i vidjet ćeš mjenjač s 4 brzine, podignuti poklopac motora i pregledati 6-cilindarski motor s pomičnim klipovima ili okrenuti rezervni kotač na stražnjem dijelu kako bi otvorio vrata prtljažnika. Krovni nosač koji se može ukloniti i kofer, sanduci i podloge te komplet naplataka originalnog dizajna uz gume koje prianjaju uz cestu detalji su koji čine ovaj model još više veličanstvenim.

• Ima autentično dizajniranu karoseriju sa simbolima Land Rovera, naplatke originalnog dizajna i gume koje prianjaju uz tlo, krovni nosač koji se može ukloniti sa spremnikom, bočne spremnike, ljestve, i podloge protiv klizanja, vrata koja se otvaraju, poklopac motora i vrata prtljažnika te detaljno uređenu kabinu.
• Funkcije uključuju sekvencijalni mjenjač s 4 brzine, pogon na četiri kotača s 3 diferencijala, neovisnu suspenziju na objema osovinama, detaljan motor sa 6 cilindara u liniji i funkcionalno vitlo.
• Kabina ima detaljnu nadzornu ploču, funkcionalan volan i stražnja sjedala koja se spuštaju unaprijed i otkrivaju sekvencijalni mjenjač s 4 brzine.
• Sustav prijenosa s 2 poluge koji omogućava visoke ili niske prijenosne omjere te ručica najsofisticiranijeg mjenjača iz serije LEGO® Technic dosad novosti su iz listopada 2019.!
• Uživaj u kombinaciji maslinasto zelene, sive i crne boje.
• Podigni poklopac i pogledaj detaljni motor sa 6 cilindara u liniji s pomičnim klipovima.
• Otvori vrata i pristupi detaljno uređenoj kabini.
• Okreni rezervni kotač i otvori vrata prtljažnika.
• Dolazi uz zbirku autentičnih naljepnica.
• Komplet iz serije LEGO® Technic oblikovan je tako da omogući potpuno i korisno iskustvo slaganja.
• Komplet sadrži više od 2500 dijelova.
• Land Rover Defender visok je više od 22 cm, dug 42 cm, a širok 20 cm.

Set sadrži: 2573 dijelova
Preporučena dob: 11+ godina
Tip proizvoda LEGO Technic
Brand LEGO®
Dobna Granica 11+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Technic