text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO VIDIYO The Boombox 43115ID EK000386932

LEGO VIDIYO The Boombox 43115ID: EK000386932

PREMIUM VISA ROĐENDANSKA POGODNOST: dodatnih 10% popusta na zadnjem koraku naplate. Ponudu i uvjete pogledaj ovdje.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
109,99 €

828,72 kn

Cijena
76,99 €

580,08 kn

-10% uz Premium Visa 💳

Režiraj spotove i glumi u njima uz komplet LEGO® VIDIYO™ The Boombox (43115). Aplikacijom oživi figurice u spotovima i gledaj kako 4 lika nastupaju na pozornici u spotu koji možeš podijeliti putem ...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 12.12.2023

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Režiraj spotove i glumi u njima uz komplet LEGO® VIDIYO™ The Boombox (43115). Aplikacijom oživi figurice u spotovima i gledaj kako 4 lika nastupaju na pozornici u spotu koji možeš podijeliti putem interneta. Okreći glave, zvučnike i svjetla modela da bi se 4 različita svijeta s efektima pojavila u spotu. A onda pogledaj fora prostor iza pozornice modela!• Potaknite djecu da režiraju kreativne glazbene spotove i glume u njima u kompletu LEGO® VIDIYO™ The Boombox (43115). Sadrži 4 figurice s dodacima, 14 nasumce odabranih BeatBita i 4 posebna BeatBita.
• Preuzmite besplatnu aplikaciju LEGO® VIDIYO™ pa skenirajte figurice vampira, leoparda, vile i svemirca te BeatBite za posebne efekte. Skenirajte model i stvorite digitalnu pozornicu u spotovima.
• Skenirajte BeatBite u aplikaciji da otključate posebne efekte kao što su dodavanje motocikla ili čarobni vatreni efekti u spotu.
• Djeca će rado mijenjati prave LEGO® modele da vide kako se mijenjaju scene u spotovima. Mogu birati među 4 glave, zvučnika i svjetla, nadahnute različitim glazbenim žanrovima.
• Zabavno glazbeno iskustvo za dječake ili djevojčice od 9 godina i starije koji zaslužuju nagradu. Komplet igračaka ujedno je i sjajan blagdanski poklon za svu djecu koja vole glazbene igračke, ples i nastupe.
• Kazetofon je visok više od 16 cm, dug 23 cm, a širok 35 cm.
• Aplikacija LEGO® VIDIYO™ kompatibilna je s odabranim uređajima sa sustavima iOS i Android. Provjerite kompatibilnost na stranici www.LEGO.com/devicecheck. Djeca trebaju tražiti dozvolu roditelja prije nego što se spoje na internet.
• U kompletima LEGO® VIDIYO™ djeca dobivaju novo iskustvo društvene igre uz koje dječaci i djevojčice posaju redatelji, producenti i glazbene zvijezde te stvaraju i dijele glazbene spotove.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958.

Set sadrži: 996 dijelova
Preporučena dob: 9+ godina

Tip proizvoda LEGO VIDIYO™
Brand LEGO®
Dobna Granica 9+
Broj kockica 996
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Vidiyo
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!