text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Vidiyo Punk Pirate BeatBox 43103ID EK000375985

LEGO Vidiyo Punk Pirate BeatBox 43103ID: EK000375985

169,00 kn
Cijena
99,00 kn
Uvedite djecu koja vole plesati i nastupati u svijet stvaranja glazbenih spotova. Igra je uvijek uzbudljiva uz LEGO® VIDIYO™ Punk Pirate BeatBox (43103). Preuzmite besplatnu aplikaciju, skeni...  Saznaj više

Dostavljamo već od 26.05.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uvedite djecu koja vole plesati i nastupati u svijet stvaranja glazbenih spotova. Igra je uvijek uzbudljiva uz LEGO® VIDIYO™ Punk Pirate BeatBox (43103).
Preuzmite besplatnu aplikaciju, skenirajte figuricu pirata i gledajte kako pirat punker postaje frajer na pozornici.
Skenirajte BeatBite i otključajte posebne efekte, izazove i drugo dok djeca produciraju jedinstvene spotove te ih dijele s drugim autorima u kanalu sigurnom za djecu.
Prijenosan komplet za zabavu na putu. Djeca će uživati u uređivanju BeatBoxa LEGO elementima. Mogu odlučiti hoće li ga ukrasiti elementima sidra, škrinje s blagom ili piratskog broda, a mogu i smisliti vlastiti dizajn.
BeatBox se može sklopiti, a u njega se mogu spremiti BeatBiti i figurica, pa je savršen za igru na putu.
Kompleti LEGO VIDIYO donose sigurno iskustvo društvene igre, uz koje djeca mogu postati redatelji, producenti i zvijezde vlastitih glazbenih spotova.
Gledajte kako razvijaju kreativnost dok produciraju spotove s glazbenim kombinacijama, zabavnim likovima, pjesmama, plesnim pokretima i fora efektima.


• Potaknite djecu da režiraju glazbene spotove i glume u njima uz komplet LEGO® VIDIYO™ Punk Pirate BeatBox (43103). Sadrži figuricu pirata punkera s gitarom, 14 nasumce odabranih BeatBita i 2 posebna BeatBita. Preuzmite besplatnu aplikaciju LEGO® VIDIYO™ i skenirajte figuricu te BeatBite za posebne efekte.
• Djeca će se obradovati kada vide kako njihov lik oživljava u punkerskom glazbenom spotu. Skenirajte BeatBite u aplikaciji i otključajte posebne efekte, kao što je onaj zabavni koji mijenja riječi u zvuk „arrr” u stilu pravog pirata. Zabavno glazbeno iskustvo za dječake ili djevojčice od 7 godina i starije koji zaslužuju nagradu.
• Komplet igračaka sjajan je blagdanski dar za svu djecu koja vole glazbene igračke, ples i pjesmu. BeatBox je visok više od 8 cm, dug 7 cm, a širok 10 cm. BeatBox se može sklopiti, pa djeca mogu ponijeti glazbeni svijet na turneju, kamo god išli.
• U BeatBoxu ima mjesta za spremanje pozornice od kocaka koja se skenira, 16 BeatBita i gitare pirata punkera. Aplikacija LEGO® VIDIYO™ kompatibilna je s odabranim uređajima sa sustavima iOS i Android.
• Provjerite kompatibilnost na stranici www.LEGO.com/devicecheck. Djeca trebaju tražiti dozvolu roditelja prije nego što se spoje na internet.
• Kompleti iz serije LEGO® VIDIYO™ donose novo iskustvo društvene igre uz koje dječaci i djevojčice postaju redatelji, producenti i glazbene zvijezde dok režiraju i dijele vlastite glazbene spotove.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958. LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju visoke globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži: 73 dijela
Preporučena dob: 7+ godina


Tip proizvoda LEGO VIDIYO™
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Vidiyo