text.skipToContent text.skipToNavigation

FurReal Walkalots Lil Wags sortIDEK000266854

FurReal Walkalots Lil Wags sortID:EK000266854

Bezbroj prilika!
Prilikom plaćanja Mastercard karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu ovog proizvoda. Pogodnost vrijedi od 22.9. u 9h do 23.9.2021. u 9h ili do isteka zaliha.

Cijena
129,90 kn
Što je od zabavnije od šetanja kućnog ljubimca? Walkalots kućni ljubimci imaju povezivi sustav koji omogućuje djeci šetanje jednog ljubimca ili njih nekoliko. Ovaj maleni plišanac dolazi s krat...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Što je od zabavnije od šetanja kućnog ljubimca? Walkalots kućni ljubimci imaju povezivi sustav koji omogućuje djeci šetanje jednog ljubimca ili njih nekoliko.
Ovaj maleni plišanac dolazi s kratkom uzicom za stolne šetnje i, dok ga Vi gurate, kreće se zajedno s Vama i veselo maše repićem (omogućuje mehanizam). Povodac je spojen na ručku tako da djeca mogu šetati svoje ljubimce zajedno. (Svaki kućni ljubimac prodaje se odvojeno.) I tu su sve vrste Lil 'Wags kućnih ljubimaca' od štenaca do pande do posebnog jednoroga! Također potražite Walkalots Big Wags kućne ljubimce (prodaju se zasebno), koji dolaze s dugim povodcem tako da djeca mogu izgraditi svoj jedinstveni tim plišanaca. Hoćemo li prošetati stolom u blagovaonici? Zvuči zabavno!
Napomena: nije moguće birati željenog ljubimca. Cijena je izražena za 1 komad.
Preporučena dob: 4+ godine.
Tip proizvoda Plišane igračke
Brand FurReal
Dobna Granica 4+