text.skipToContent text.skipToNavigation

Avionaut autosjedalica Avionaut Max Space, BlackID EK000469513

Avionaut autosjedalica Avionaut Max Space, BlackID: EK000469513

CYBER WEEK! Cijelu ponudu pogledaj OVDJE!
Akcija traje od 7.10. u 00:00 h do 5.12.2022. u 09:00 h ili do isteka zaliha.

Specijalnu Gorila ponudu pogledaj OVDJE!

Iskoristi mogućnost plaćanja do 36 rata od 7.10. do 5.12.2022. ili do isteka zaliha.

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
2.099,00 kn

278,59 €

Cijena
1.399,00 kn

185,68 €

Autosjedalica Avionaut MaxSpace dizajnirana je za stariju djecu, predškolce od 4 godine i učenike do 12 godina. Sva djeca težine od 15 do 36 kg mogu putovati u sjedalu. Avionaut Ma...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 12.12.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Autosjedalica Avionaut MaxSpace dizajnirana je za stariju djecu, predškolce od 4 godine i učenike do 12 godina. Sva djeca težine od 15 do 36 kg mogu putovati u sjedalu.

Avionaut MaxSpace prošao je vrlo detaljna i zahtjevna ispitivanja sigurnosti i kvalitete. Udovoljava i-Size standardu. Ovo je najnoviji prijedlog tvrtke AVIONAUT, koji je u Poljskoj predstavljen u siječnju 2020. Opremljen je prilagodbom naslona za glavu i sjedala te kutom nagiba. Zahvaljujući tome, dijete može udobno putovati bez obzira na visinu i u najboljem položaju za njega. Sigurnost između ostalog osiguravaju sigurnosni pojasevi u 3 točke s kojima se dijete veže dok sjedi na sjedalu.

 • Podešavanje sjedala
  Sjedalo u Avionaut MaxSpaceu je podesivo. To je zbog navika djece predškolske i ranoškolske dobi. Tijekom dužeg putovanja zaspe, što u slučaju nepravilnog položaja uzrokuje bol, posebno u gornjem dijelu kralježnice. Prilagodba kuta sjedala omogućit će vam da osigurate da je vaše dijete u dobrom, zdravom položaju i kad sjedi i kad drijema
 • Uvijek čista i svježa
  Ne samo prilagodba naslona za glavu i kuta sjedala, već i velik prostor za dijete osigurava ugodno putovanje. Također su materijali i čistoća tkanina ti koji određuju kako će dijete reagirati na dugo vrijeme provedeno u automobilu. Obloga sjedala je uklonjiva. Kad god se zaprlja sokom ili grickalicama, možete je skinuti i oprati u perilici rublja. Vrijedno je to redovito raditi kako biste osvježili svoje mjesto.
 • Brza i sigurna instalacija
  U osnovi sjedala nalazi se poseban ISOFIX konektor. Stoga je prikladan za upotrebu u automobilima s ovim inovativnim sustavom. To čini sjedalo puno stabilnijim nego kada je ugrađeno samo s sigurnosnim pojasevima u automobilu.
 • Zaštita od bočnog udara
  Sjedalo ima dodatnu bočnu zaštitu, koja se postavlja na stranu vrata, ovisno o tome na kojoj se strani sjedalo nalazi. Posebne pričvrsne ploče pokazuju svojstva apsorpcije energije. To znači da štite dijete od utjecaja udaraca. Bočna zaštita može se slobodno ukloniti i pričvrstiti s bilo koje strane sjedala, ovisno o tome na kojoj je strani stražnjeg sjedala postavljeno dječje sjedalo.
 • Udobnost putovanja za mlađu i stariju djecu
  Avionaut MaxSpace dizajniran je na takav način da u njemu mogu putovati djeca visoka i 100 cm i 150 cm. Bočne strane sjedala su ugrađene, što štiti dijete od mogućih bočnih udara. Sjedalo je vrlo prostrano, kao i naslon, koji pruža udobnost i udobnost čak i 12-godišnjacima. U slučaju naslona za glavu postoji mogućnost višestepenog podešavanja. Možete prilagoditi razinu naslona za glavu prema visini vašeg djeteta. U tu svrhu postoji poseban gumb koji se može koristiti čak i kada je dijete na sjedalu.
 • Ispunjava standard i-Size
  Sjedalo zadovoljava i-Size standard u rasponu od 100 do 150 cm visine mališana. Stoga je pogodan za sigurnu i ugodnu vožnju djece u ovom rasponu visina. Prošao je sva potrebna ispitivanja i provjere kvalitete.
Tip proizvoda Autosjedalice
Brand Avionaut
Težina 15-36 kg
Isofix Da