text.skipToContent text.skipToNavigation

Kinderkraft autosjedalica XPEDITION 0-36 kg crvena ISOFIXID EK000414071

Kinderkraft autosjedalica XPEDITION 0-36 kg crvena ISOFIXID: EK000414071

Iskoristi mogućnost plaćanja do 36 rata od 7.10. do 5.12.2022. ili do isteka zaliha.

Cijena
2.255,00 kn

299,29 €

Tražite li jednu autosjedalicu koja će služiti vašem djetetu dugi niz godina? Saznajte sve o XPEDITION- u: rotirajuća autosjedalica od 0-36 kg s ISOFIX-om koja se može ugraditi u položaj okren...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Tražite li jednu autosjedalicu koja će služiti vašem djetetu dugi niz godina?
Saznajte sve o XPEDITION- u: rotirajuća autosjedalica od 0-36 kg s ISOFIX-om koja se može ugraditi u položaj okrenut prema natrag i prema naprijed (RWF do 18 kg, FWF od 9 do 36 kg)
Podvrgnuta je rigoroznim ispitivanjima sudara na renomiranom nizozemskom TASS INTERNATIONAL institutu. Zahvaljujući posebnim sustavima, prijevoz vašeg djeteta u XPEDITION autosjedalici povećava sigurnost putovanja. Sustav H-GUARD štiti osjetljiv vrat, glavu i ramena vaše bebe. SIDE PROTECT SUSTAV štiti torzo – odgovoran je za ojačavanje bočnih strana sjedala tako da apsorbiraju silu udarca tijekom bočnih sudara.

XPEDITION je rotirajuća autosjedalica (360 stupnjeva) s integriranom bazom – to vam omogućuje da lako i brzo okrenete sjedalo bočno prema vratima tako da možete bez napora staviti svog mališana i osigurati ih pomoću sigurnosnog pojasa. Ovisno o dobnoj skupini, autosjedalica se ugrađuje pomoću isofix sustava, TOP TETHER remena i/ili sigurnosnih pojaseva automobila.

Sigurnost:
Crash testiran – baš kao i sve Kinderkraft autosjedalice, XPEDITION je podvrgnut rigoroznom testiranju sudara na poznatom nizozemskom TASS INTERNATIONAL institutu. Autosjedalica se i dalje podvrgava višestupanjskim ispitivanjima.
SUSTAV H-GUARD – zahvaljujući ojačanim stranama naslona za glavu, osjetljiv vrat, glava i ramena vašeg djeteta dobro su zaštićeni. Naslon za glavu može se podesiti na sedam položaja.
SIDE PROTECT SUSTAV – bočne strane autosjedalice su ojačane, što znači da pruža još bolju zaštitu bokovima, ramenima i torzu vaše bebe.
ISOFIX i TOP TETHER – za djecu u skupinama 0+ i I, instalira se pomoću ISOFIX i TOP TETHER, a vi osiguravate svog mališana unutarnjim sigurnosnim pojasom. Za stariju djecu (skupine II i III), autosjedalica je pričvršćena pomoću ISOFIX-a, a dijete je osigurano sigurnosnim pojasom automobila. U tim grupama postoji i mogućnost korištenja autosjedalice u automobilima bez ISOFIX-a.
Integrirana baza – autosjedalica ima integriranu bazu, što osigurava da se može sigurno i čvrsto ugraditi u automobil.
Ispravni indikatori instalacije – XPEDITION značajke ISOFIX ispravni indikatori instalacije, TOP TETHER i indikator koji potvrđuje da je autosjedalica zaključana u RWF (smjer suprotan od božnje) ili FWF (u smjeru vožnje) položaju. To znači da možete biti sigurni da niste pogriješili prilikom postavljanja.
Unutrašnjost izrađena od EPS-a – unutrašnjost bočne zaštite, baza sjedala i naslon za glavu ispunjeni su izdržljivim EPS materijalom koji osigurava dobru apsorpciju energije pri udaru.
Unutarnji sigurnosni pojas u pet točaka – autosjedalica ima čvrst, podesiv unutarnji sigurnosni pojas s izdržljivom kopčom SHIELD – poznate američke marke. Opremljeni ANTIKLIZNIM SUSTAVOM: sigurnosni jastučići za pojaseve prekriveni su na dnu neklizajuću površinu, što ih sprječava da klize s ramena vaše drage.
Praktične vodilice remena – to olakšava ispravno osiguravanje littlie sigurnosnim pojasevima automobila. To znači da je rizik od nepravilnog pokretanja remena minimalan.
Materijale koji se koriste za proizvodnju autosjedalice testira renomirani INSTITUT INTERTEK,tako da možete biti sigurni da su sigurni i za mlađe i za starije putnike.

Funkcionalnost:
EASY SPIN 360° – to vam omogućuje da lako i brzo okrenete autosjedalicu u stranu, tako da možete bez napora staviti bebu unutra. Zahvaljujući ovoj opciji, također ćete ih lakše izvaditi.
SUSTAV NASLONA – omogućuje podešavanje kuta nagiba autosjedalice jednom rukom . To znači da možete prilagoditi kut sjedala automobila potrebama vašeg djeteta, čime se povećava njihova udobnost tijekom putovanja automobilom. Autosjedalica ima pet položaja: jedan RWF (superotan smjer vožnje) i četiri FWF (u smjeru vožnje).
EASY GROW SYSTEM – omogućuje brzu i istovremenu prilagodbu visine naslona za glavu (sedam položaja) i unutarnjeg sigurnosnog pojasa na visinu vaše dijete. Zahvaljujući tome, sigurnosni pojas i naslon za glavu još su bolje prilagođeni vašem djetetu.
Opsežne mogućnosti podešavanja – širok raspon podešavanja i veliko sjedalo omogućuju vam korištenje autosjedalice za mlađu i stariju djecu.

Udobnost:
Skrivanje sigurnosnog pojasa – kada dođe vrijeme za osiguranje vašeg mališana pomoću sigurnosnog pojasa automobila, lako možete postaviti unutarnji sigurnosni pojas u pet točaka u praktični odjeljak.
Dva umetka – Xpedition autosjedalica ima dva odvojena umetka namijenjena djeci do 5 kg i 12 kg. To znači da čak i vrlo sitna djeca mogu putovati u sigurnosti i udobnosti.
Ventilacijski otvori – sjedalo Xpedition ima rupe u ljusci straga kako bi se osigurao dodatni protok zraka u vrućim danima,što jamči udobnost.
Bazu instalirate samo jednom – samo pričvrstite autosjedalicu u automobil, a zatim je prilagodite određenoj dobnoj skupini. Ne morate konfigurirati integriranu bazu, jer je već osigurana u automobilu.
Lako se čisti – presvlake se mogu ukloniti i oprati. Lako je održavati autosjedalicu čistom dugi niz godina. Materijal je ugodan na dodir – vašem će mladiću biti ugodno i na kratkim i na dugim putovanjima.

Dimenzije autosjedalice:
Dubina: 64 – 77 cm (ovisno o postavljanju)
Visina: 53-69 cm
Širina : 45 cm

Sjedalo:
Širina: 27 cm (s unutarnjim umetkom) – 29 cm (bez umetka)
Dubina: do 33 cm

Naslon:
Visina: 47-66 cm
Širina : 26-30 cm
Širina naslona za glavu: 14 cm

Dubina bočne zaštite: do 19 cm

Baza:
Visina baze: 11 cm (s ISOFIX-om), 7 cm – prednja strana mehanizma naslona
Širina i dubina baze: 36 x 52,5 cm
Tip proizvoda Autosjedalice
Brand Kinderkraft
Tip autosjedalice Autosjedalice
Težina 0-36 kg
Isofix Da