text.skipToContent text.skipToNavigation

Interaktivna hodalica/guralica i stol 2u1ID EK000416531

Interaktivna hodalica/guralica i stol 2u1ID: EK000416531

Cijena
649,90 kn
Prva interaktivna guralica s mega panelom za igru u boji prijedlog je za djecu koja čine prve korake. Prvi korak djeteta je ozbiljan događaj u obitelji, svi pokušavaju zaštititi bebu da ne padne i ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 04.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Prva interaktivna guralica s mega panelom za igru u boji prijedlog je za djecu koja čine prve korake. Prvi korak djeteta je ozbiljan događaj u obitelji, svi pokušavaju zaštititi bebu da ne padne i ne udari se. Ova guralica je idealna za to. Od guralice možete napraviti stol s igralištem. Ploča postavljena sprijeda ima puno zanimljivih i atraktivnih ideja za zabavu.
Ova multifunkcionalna edukativna igračka istovremeno razvija maštu, vještine ruku te motoričku koordinaciju i motoričke sposobnosti malog djeteta. Kroz igru dijete uči logično razmišljati, prepoznavati oblike i boje, koristiti predmete. Ugodni glazbeni motivi razvijaju sluh, glazbene sposobnosti i maštu, podržavaju djetetovu koncentraciju. Tijekom lijepe, edukativne zabave, mališan uči prepoznavati boje, oblike.
Možete podesiti glasnoću svih zvukova. Svjetlosni efekti igračke bljeskaju u ritmu zvukova. Guralica je opremljena glazbenom, interaktivnom pločom na prednjoj strani. Ploča se može odvojiti od guralice zahvaljujući čemu će postati zasebna igračka.

ZNAČAJKE:
• Volanom s ključem, polugom sa brzinama i zvučnim efektima vozila (sirena, efekt vožnje automobila, ubrzanje)
• Mobitelom pričvršćenim na magnet - ima tipke koje škripe
• Knjigom sa životinjama kojs aktivira radosne glazbene zvukove
• Perlama na labirintu za kretanje
• Autom na kružnom toku (na volanu), ovisno o tome gdje je igračka parkirana obavještava na engleskom gdje se nalazi (kuća, park, supermarket, škola, benzinska pumpa ili patka, mačka, slon, majmun, ovca)
• Cilindrom sa šarenim perlicama
• Avionom sa zvučnim efektom.

Guralica ima prikladnu ručku i male kotače za prve korake. Od potiskivača možete napraviti i stolić po kojem dijete može crtati.
Igračka je vrlo privlačna za dijete, jednostavna za korištenje, sigurno će rasti s djetetom.
Igračku napajaju AA x 3 baterije (nisu uključene u cijenu).
Dob: 9m
Dimenzije: D 37 x Š 35 x V 41.8 cm
Tip proizvoda Hodalice
Brand NB